Torna Lletraferits!

Llibres Artesans a la fira Lletraferits
2-3/09

IVª Fira Lletraferits

Vora una vintena d’editorials independents ens reunirem de nou per presentar, exposar i vendre els nostres llibres en la 4ª edició de la Fira del llibre independent LLETRAFERITS. Presentacions, taules rodones, recitals, cinefòrum... i Llibres Artesans! Allí ens trobareu els dies 2 i 3 de setembre.
Carpa Lletraferits. Plaça dels Països Catalans, Llinars del Vallès, Barcelona.
Horaris: De 10:30 a 14:00 i de 17:00 a 21:00.

IVª Fira del Llibre independent

El dissabte 2 i el diumenge 3 de setembre tindrà lloc a Llinars del Vallès la 4ª edició de la Fira del llibre independent LLETRAFERITS. Després de la bona acollida de les tres primeres edicions, prop d’una vintena de petites editorials independents es reuniran novament per presentar, exposar i vendre les seves edicions a la Carpa de la Plaça dels Països Catalans. A banda de les novetats i del catàleg per a la nova campanya literària de les editorials participants, el desenvolupament de la fira es complementarà amb un activitats que ampliaran la franja de públic a tota la família: presentacions de llibres, taules rodones amb els autors, recitals de poesia, cinefòrum, tuppersex literari, sorteigs de packs de llibres, etc.

L’objectiu d’aquesta fira és consolidar una fira anual que apropi els llibres i els autors amb menys visibilitat mediàtica (els de les petites i mitjanes editorials allunyades dels grans grups mediàtics) al lector, així com posar en contacte a aquestes petites i mitjanes editorials del nostre territori per tal que la cooperació en aquest àmbit del sector reforci la seva presència en el complex panorama editorial actual.

Cal esmentar que la Fira es celebrarà en el marc d’un intens cap de setmana a Llinars en el que convergiran la Fira del Tast, la Mostra gastronòmica, les Botigues al Carrer i d’altres esdeveniments paral·lels que vertebraran un cap de setmana farcit de cultura, gastronomia i oci al municipi.

Llibres Artesans que hi podreu veure, llegir, ensumar...

En aquesta cita podreu veure les novetats de Llibres Artesans d'aquest, any en motiu de la celebració dels 15 anys, així com alguns clàssics del projecte literari. Una de les novetats destacades és el número 4 de la revista d'autor Un Mar Degota.

Un mar degota, fanzin personal dedicat a micromecenes de Ferran Cerdans Serra

Micronarrativa per compartir

Llibre narrativa hiperbreu Micromenta

L'última novetat en aquest moment és el Micromenta, microcontes refrescants. Nou recull de narrativa hiperbreu amb 51 peces originals de Ferran Cerdans Serra. Fets a mà per l'autor en el format de disseny propi retallable, impresos per duplicat i microperforats per arrencar i compartir, escampar, regalar...

Llibre de narrativa hiperbreu Micromenta, de Ferran Cerdans Serra, amb una gota d'oli essencial

És possible que us el trobeu amb una gota d'oli essencial de menta...


Seguint amb el format de micronarrativa retallable, duré també la tercera sèrie del Gota Malaia, el recull d'aforismes de 2016.

Llibre narrativa Gota malaia

El DAU AL BROSSA

Primera sèrie del llibre d’artista que va guanyar el 2n Premi al Concurs Internacional de Llibres d’Artista en Homenatge a Joan Brossa, organitzat pel grup de recerca de la Universitat de Barcelona “Poció. Poesia i Educació” en el marc de les II Jornades Internacionals de Poesia.


Es tracta d'un dau que ha passat, com per les mans d’un mag Brossià, del volum a un pla. Si es vol abandonar a la sort, es pot tirar en una taula llarga. L’últim número que es veu sencer entre les dues ratlles negres és el resultat de la tirada. El moviment va desplegant tres poemes de Brossa que, esfilagarsats entre els números, donen sentit a la tirada i al llibre. És a dir, li donen una altra dimensió que podria ser la tercera. Però no, no aquesta. Una altra tercera.

Llibre Dau, Ferran Cerdans Serra, 2016

Llibres artesans manuscrits

Comptarem amb diversos exemplars de llibres poema manuscrits, en especial les noves sèries del Gira-sol nocturn, del Flascó d'essències curatives i alguna sorpresa més...

Cobertes del llibre poema Gira-sol nocturn, de Ferran Cerdans Serra

Cobertes del llibre poema Flascó d'essències curatives, de Ferran Cerdans Serra

Narrativa breu

Finalment, també hi trobareu la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez, així com la nova sèrie del DKO.

Format retallable

Pel que fa al format retallable, hi trobareu també els llibres de microcontes Vides Mínimes i Passions Mínimes de la Bel Olid i Un hambre incómoda i Al otro lado del bosque, de Sarah Dahan.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2017

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials