Aquest Nadal, regals ètics!

12-13/12
cap de setmana

Mercat Ètic

Llibres Artesans no podia faltar en aquesta primera edició del Mercat Ètic “per a qui vulgui comprar els regals de Nadal a gent d'aquí que fa coses boniques i ben fetes”. Allí ens hi trobareu amb els llibres i altres artefactes literaris. Salut! Dissabte 12 i diumenge 13 de desembre.

Vermuteria Santa Rita
C/ Cap del Rec, 20 , Manresa, Barcelona

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquest Mercat Ètic hi podreu veure varis exemplars dels nous Fullam de tardor en colors de tardor; alguns exemplars dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, Ànimes Nues i Flascó d'essències curatives. Per primera vegada en dos mesos, tornareu a tenir disponible una nova sèrie del Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Fullam de tardor; Ferran Cerdans

També una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda.

Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Intercanvi i moneda social

Llibres Artesans Ecoxarxa del BagesLlibres Artesans forma part de A Bona Hora (l'ecoxarxa del Bages), una comunitat d’intercanvi de béns i serveis amb moneda social; una xarxa de persones que volem cobrir les nostres necessitats localment, a través de l'intercanvi directe o de l'ús d'una moneda social pròpia, cercant establir unes relacions comercials més justes, properes i transparents. La moneda social de l'ecoxarxa del Bages es diu hora, ℏ. Es basa en l’hora de treball, un valor real, proper i constant, en comptes d’un valor fictici com l’euro. Aquesta moneda ens permet fer intercanvis multilaterals entre les persones que formem l’ecoxarxa. Si passeu pel Mercat Ètic i formeu part de l'Ecoxarxa podreu emprar les vostres hores en els Llibres Artesans.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2015

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials