Mercat de Lletres '19

28/9

Mercat de Lletres Igualada 2018

Mercat de Lletres

El dia que les lletres prenen la paraula. Dedicat al món de la lectura, la literatura i la llengua, al Mercat de Lletres d'enguany gaudirem d'espectacles, parades de llibres, xerrades, tallers, presentacions literàries, concursos de narrativa, etc. Dissabte 28 de setembre, de 10:30 a 22:00. Plaça de Cal Font, Igualada (Barcelona).

El festival de la literatura

La regidoria de Promoció Cultural de l’ajuntament d’Igualada i la Biblioteca Central organitzen el Mercat de Lletres per promocionar el llibres, la lectura, la literatura i la llengua el dissabte 28 de setembre. Durant tot el dia, a diferents espais de la Biblioteca Central i a la plaça de Cal Font, just al davant de la Biblioteca Central, es duran a terme activitats vinculades al món de la literatura: conferències, tallers, presentacions, recitals, etc.

La llum reclosa, llibre d'haikus de Ferran Cerdans Serra, dissenyat i enquadernat a mà per l'autor.

Mercat a la plaça de Cal Font

Durant tot el dia (de 10 a 20 h.), hi haurà parades de llibres i espais d’entitats: Llegim...?, Llibreria, Abacus Cooperativa, Llibreria Aqualata, Artèria, espai d’art i tallers, Servei Local de Català d’Igualada, APLEC i Llibres Artesans (a la seva parada es faran lectures en veu alta de fragments textos literaris), i l’editorial convidada d’enguany, Tigre de Paper.

Exposicions

Brossa Polièdric
Mostra divulgativa sobre la vida i l’obra de Joan Brossa, un creador transversal que va saber experimentar amb el llenguatge poètic i diluir qualsevol frontera entre els diferents gèneres creatius. L’organitzen: Fundació Joan Brossa i Xarxa de Biblioteques Municipals. A la sala d’exposicions de la Biblioteca.

M. Aurèlia Capmany: dona, escriptora i ciutadana
Un record del paper que va jugar Capmany en múltiples camps d'acció: com a defensora de les dones, impulsora de projectes teatrals, escriptora i persona compromesa en l'àmbit social, polític i cultural. L’organitzen: Diputació de Barcelona. Xarxa de Biblioteques Municipals. Al vestíbul de la Biblioteca.

Programa d'activitats

Podeu llegir i descarregar el programa d'activitats del Mercat de lletres 2019 [pdf].

relacionat
notícies: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials