Llibres Artesans al Carrer medieval del Balç!

27-28/02
Cap de setmana

Mercat del Balç

Per primera vegada, en el marc de la Fira de l’Aixada, el carrer més misteriós de Manresa obre les portes a tothom! Hi trobareu una taverna, degustacions i un mercat d'artesania amb Llibres Artesans, entre altres propostes. Us hi esperem! Dissabte 27 i diumenge 28 de febrer de les 11 del matí a les 8 del vespre.

Centre d'Interpretació Carrer del Balç
Baixada del Pòpul, s/n, Manresa, Barcelona

Taverna gastronòmica i mercat del Balç

Dins de la programació de la Fira de l’Aixada, podreu visitar el carrer més misteriós i medieval de la ciutat, que obrirà les portes a tothom. Ambientat amb degustacions de productes, taverna i més mercat del que ja trobareu per tota la ciutat.

Ferran Cerdans al Mercat del Balç, Carrer Medieval del Balç, Fira de l'Aixada, Manresa

L’entrada és lliure per qualsevol dels accessos: Sobrerroca, Baixada del Pòpul i Santa Llúcia. Qui vulgui, a més, pot aprofitar per conèixer el Centre d'Interpretació amb la visita complerta per només 3€.

Per primera vegada, el carrer del Balç estarà obert a tothom. Aprofita per visitar-lo! No us perdeu aquesta oportunitat i visiteu-nos durant tot el cap de setmana de les 11 del matí a les 9 del vespre.

Mercat del Balç, Carrer Medieval del Balç, Fira de l'Aixada, Manresa

Llibres Artesans que hi trobareu

Les novetats per aquest mercat són els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la primera sèrie del llibre manuscrit de proverbis de Ramon Llull en commemoració de l'Any Llull; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez; el nou llibre de la Sarah Dahan: "Al otro lado del bosque" i finalment la primera sèrie del Fullam d'hivern.

A més, duré també les primeres sèries dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues i Flascó d'essències curatives. Per primera vegada en mesos, tornareu a tenir disponible una nova sèrie del Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Llibres manuscrits en acordió; Ferran Cerdans

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes, Un hambre incómoda i el nou "Al otro lado del bosque", de Sarah Dahan. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Intercanvi i moneda social

Llibres Artesans Ecoxarxa del BagesLlibres Artesans forma part de A Bona Hora (l'ecoxarxa del Bages), una comunitat d’intercanvi de béns i serveis amb moneda social; una xarxa de persones que volem cobrir les nostres necessitats localment, a través de l'intercanvi directe o de l'ús d'una moneda social pròpia, cercant establir unes relacions comercials més justes, properes i transparents. La moneda social de l'ecoxarxa del Bages es diu hora, ℏ. Es basa en l’hora de treball, un valor real, proper i constant, en comptes d’un valor fictici com l’euro. Aquesta moneda ens permet fer intercanvis multilaterals entre les persones que formem l’ecoxarxa. Per tant, si passeu pel Mercat del Balç aquest cap de setmana i formeu part d'alguna Ecoxarxa, podreu emprar les vostres hores en els Llibres Artesans. Salut!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials