Un gran mercat d'economia social!

15/05
diumenge

VI Mostra de Projectes Autogestionats

Llibres Artesans forma part de fa anys de l'Ecoxarxa del bages i no ens podíem perdre aquest esdeveniment, una mercat de moneda social imprescindible per a tothom que estigui cercant alternatives. No us el perdreu, oi? ;-)Diumenge dia 15 de maig, de les 10:30 a les 19:00.

Parc de les Móres
Av. Paraguai, Olot, Girona

Què és l'Ecoxarxa del Bages?

Llibres Artesans Ecoxarxa del Bages A Bona Hora (l'ecoxarxa del Bages) és una comunitat d’intercanvi de béns i serveis amb moneda social; una xarxa de persones que volem cobrir les nostres necessitats localment, a través de l'intercanvi directe o de l'ús d'una moneda social pròpia, cercant establir unes relacions comercials més justes, properes i transparents. La moneda social de l'ecoxarxa del Bages es diu hora, ℏ. Es basa en l’hora de treball, un valor real, proper i constant, en comptes d’un valor fictici com l’euro. Aquesta moneda ens permet fer intercanvis multilaterals entre les persones que formem l’ecoxarxa.

Programa del Mercat d'Economia Social

Aquest pròxim diumenge 15 de maig hi ha molts motius de celebració: el cinquè aniversari del 15M, el sisè de la Cooperativa Integral Catalana (que celebrarà la seva Assemblea General Global el dissabte 14 al Mas Malleu), la 1a Fira Bioregional de la CIC i tot emmarcat i inclòs en la VI Mostra de projectes autogestionats per a l'economia del bé comú que organitza l'Ecoxarxa Garrotxa.

L'esdeveniment se celebrarà a partir de les 10:30 h del matí i fins a les 19:00 h al Parc de les Móres d'Olot.

PROGRAMA:
10:30 a 19:00
VI Mostra de projectes autogestionats per a l'economia del bé comú.
1a Fira Bioregional de la CIC.
Fira d'entitats.
Tallers.
Informació i diàlegs.

14:30
Dinar popular.

17:00
Concert amb El Brot.
Escenari obert.

19:00

Cloenda.

Llibres Artesans que hi trobareu

Les novetats en aquesta petita fira seran semblants a les de Sant Jordi. Com a plats forts, cinc llibres nous amb molta entitat dins del projecte: Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

El nou llibre de la Sarah Dahan Al otro lado del bosque, les primeres sèries del Fullam de primavera i la segona sèrie del llibre manuscrit de proverbis de Ramon Llull en commemoració de l'Any Llull. Finalment, la primera sèrie del Fullam, llibre de temporada; es tracta per tant de la versió "Fullam de Primavera":

Fullam de primavera, Ferran Cerdans Sera, Llibres Artesans, 2016

Els clàssics sempre repeteixen!

D'altra banda, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; Fulles soltes del Fullam; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez. A més, duré també exemplars dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues i Flascó d'essències curatives, així com de l'Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Escrits en tinta invisible, de Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials