Mostra de llibres autoeditats

16-17/04
cap de setmana

Mostra de llibres autoeditats

En una de les taules compartides d'aquesta primera edició de la Mostra de llibres autoeditats hi trobareu tres títols dels Llibres Artesans; us hi esperen molts més llibres interessants!Dissabte dia 16 d'abril, de 17 a 20,30h, i diumenge 17 d'abril de 10 a 14 i de 17 a 20:30h

La Nau
Carrer de Montserrat, 95, Terrassa, Barcelona

Programa de la Mostra a Terrassa

Dissabte 16 d’abril

- 17h Obertura de portes.
- 18h Presentació dels participants.
- 20,30h Tancament de portes.

Diumenge 17 d’abril

- 10h Obertura de portes.
- 12h Taller infantil “Crea el teu llibre d’artista” , taller on els participants faran un desplegable i a partir de tampons crearan el seu llibre que és podran endur a casa. Cal inscripció prèvia, cost 2 euros, a càrreg de Moreno&Soria i Eklèctyc Impressions.
- 18h Estampa’t la teva Nau. Si vols tenir una samarreta serigrafiada de la Nau te la pots estampar tu mateix i aprendre com funciona la tècnica de la serigrafia. (Cal dur la samarreta blanca o clara). Per a tots els públics a partir de cinc anys ( menors acompanyat per un adult) . Gratuït. Inscripció estampació samarretes
- 20,30h Tancament de portes.

Llibres Artesans novetats de Sant Jordi

Aquesta fira és just el el cap de setmana just abans de Sant Jordi, de manera que les novetats seran justament les mateixes d'enguany per la Diada. No hi podré assistir personalment ja que seré a la Fira literària Joan Cid i Mulet al baix Ebre, però sí que podreu trobar tres títols representatius del projecte Llibres Artesans en una de les taules compartides.

Gota malaia

Com a plats forts i novetat d'aquest Sant Jordi, Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

Proverbis de Ramon Llull manuscrits

També hi trobareu algun exemplar de la segona sèrie del llibre manuscrit de proverbis de Ramon Llull en commemoració de l'Any Llull.

Selecció del Llibre de Mil Proverbis de Ramon Llull, escrit i fet a mà per Ferran Cerdans Serra

La guerra continua

I finalment, alguns exemplars del llibre-poema manuscrit La guerra continua, en la seva segona edició.

La guerra continua, poemes curts, 2ed.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
Compartir a les xarxes socials