Fira del Paper de Sarrià de Ter

02/10
diumenge

Fira del paper

Fira del paper de Sarrià de TerLa Fira del Paper se celebra cada any dins de les Jornades del paper de Sarrià de Ter. Llibres Artesans hi torna enguany amb altres parades, tallers i espectacles d’animació relacionats amb el món del paper. Us hi esperem!
Diumenge 2 d'octubre, de 10:00 a 20:00.
Carrer Major de Sarrià, Sarrià de Ter, Girona

Jornades del Paper

La Fira del Paper de Sarrià de Ter és una fira monogràfica, amb una variada oferta de productes i parades relacionades amb el paper: tallers per la canalla, exposicions, espectacles d’animació, etc.

Fira del paper i cartró de Sarrià de ter

El diumenge 2 d'octubre se celebrarà l'acte més popular, la Fira del Paper, al Carrer Major. Hi haurà parades durant tot el dia, entre aquestes la de Llibres Artesans, i tallers per a totes les edats relacionats amb el paper. L’obertura de la Fira és a les 10 i a partir de llavors el programa és molt extens i variat, amb tallers, espectacles d'animació... tot dedicat al món del paper. Enguany, per primera vegada, també hi trobareu productes i elements realitzats en cartró.

L’arxiu de Sarrià de Ter

Una mostra d’alguns dels documents que es conserven a l’arxiu de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, a través dels quals es pot fer una incursió en la història recent partint de la vida quotidiana del municipi. Visites: de dilluns a divendres de 17 a 21 h; Sala Patronat, c/ Major, 71-73.

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquesta edició podreu veure vàries novetats respecte l'any passat. Primer de tot, Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

També hi podreu llegir, el llibre manuscrit de proverbis de Ramon Llull en commemoració de l'Any Llull (només queda un exemplar a dia d'avui i no en faré més).

Selecció del Llibre de Mil Proverbis de Ramon Llull, escrit i fet a mà per Ferran Cerdans Serra

Novetats importants en llibres manuscrits

Comptarem també amb la nova sèrie del llibre poema manuscrit Ànimes nues, així com la primera sèrie del nou Gira-sol nocturn. Els propers dies aniré publicant més imatges d'aquesta última novetat que he trigat més d'un any en donar per acabada; literatura a foc lent!

Llibre poema Ànimes nues de Ferran Cerdans

Llibre poema Gira-sol nocturn de Ferran Cerdans

Punts de llibre manuscrits

Finalment, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez, així com la nova sèrie del DKO (en preparació).

Punts Eva Elias manuscrits per Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan.

Per completar la parada, els ja clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
Compartir a les xarxes socials