Llibres Artesans al mercat Peces Puces d’Igualada

04/05
dissabte

Peces Puces

Al mercat Peces Puces d'Igualada s'enllaça l’artesanat amb la tradició pelletera local amb una espectacular programació: contacontes, tallers artesans, concerts musicals, pintura en viu... us recomano l'actuació del duet manresà "Jo, Jet i Maria Ribot". Us hi espero deldissabte 4 de maig, de les 11 del matí finsles 9 del vespre.

Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Dr. Joan Mercader, s/n, Igualada

LLibres Artesans per primer cop a Igualada

Llibres Artesans participarà a la segona edició del Peces Puces, el mercat d’artesania i disseny d’Igualada que La Bastida inaugurà l’estiu passat.

Enguany es manté la filosofia de la primera edició, donant suport a l’artesania amb una bona selecció de parades, enllaçant-la, en el context del Museu de la Pell d’Igualada, amb la tradició pelletera local i per extensió amb la tecnologia i els recursos hídrics que des de fa segles feren ús les gents de la comarca. Es manté també una impressionant oferta de serveis i d’oci cultural, servei de bar al llarg del dia i una programació farcida d’activitats.

Programació cultural pensada per a petits i grans

Entre les activitats programades destaquem les diverses actuacions de contacontes, la pintura en viu, els tallers artesans i els concerts musicals.

Entre els tallers, destaco el "Fes volar el teu estel", a càrrec de l’ONG SOS3, i el de disseny de Puces, a càrrec de La Bastida (11 a 13’30h). Entre els contacontes, les rondalles amb titelles “Els Amics del Bosc” (13 a 14h).

Pel que fa a la música, tindrem el plaer de gaudir de "Jo, Jet i Maria Ribot" (19:30 a 20:30h). Si no l’heu escoltat mai, aquest duet us sorprendrà; el Jo és guitarrista i cantant, membre de Clepton, i la Maria té una veu amb una força impressionant; concert recomanat!

Les parades d’artesania estarem actives des de les 11 del matí fins les 9 del vespre. Recordeu que tot això és gratis i és aquest dissabte 4 de maig a Igualada; de debò que t'ho perdràs? torna-t'ho a pensar :P

Salut!

Ferran

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2013 en un mapa més gran

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials