Vinga a escriure a Pinell de Brai!

11-12/06
cap de setmana

Pinellart 2016

Pinellart és una Fira d'Artesania que van començar l'any 2007 a Pinell de Brai, en la que participaré amb la parada de Llibres Artesans i demostració d'ofici.

Dies 11 i 12de juny.

IX Fira d'artesania
Catedral del Vi
Pinell de Brai, Tarragona

IX Fira d'Artesania de Pinell de Brai

Pinellart és una fira d’artesania amb demostracions d’oficis que va començar en aquest poble l’any 2007. Amb molta energia i ganes, han anat consolidant un esdeveniment singular que no us podeu perdre.

Tots els participants han de ser autèntics artesans, que produeixen ells mateixos el producte que posen a la venda. No s’admet la participació d’intermediaris, representants, comerciants, ni qualsevol que faci revenda d’artesania, i si es detecta algun d’aquests casos es retiren de la fira.

La ubicació de la Fira és la Catedral del Vi, l'entorn de la Cooperativa, dissenyada per l'arquitecte modernista Cèsar Martinell.
Per la meva part, faré una demostració amb els Llibres Artesans durant els dos dies, centrada en la cal·ligrafia i les pàgines dels llibres. No és un taller i no cal demanar cita, sinó que aniré fent al llarg de tot el cap de setmana.

Espero veure-us-hi!

Horari de la Fira d'Artesania:
Dissabte i diumenge, d'11.00 a 14.00 i de 16.30 a 21.00

Llibres Artesans que hi trobareu

A més de la demostració, trobareu varis llibres nous amb molta entitat dins del projecte: Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

El nou llibre de la Sarah Dahan Al otro lado del bosque, i la primera sèrie del Fullam, llibre de temporada; es tracta per tant de la versió "Fullam de Primavera":

Fullam de primavera, Ferran Cerdans Sera, Llibres Artesans, 2016

Els clàssics sempre repeteixen!

D'altra banda, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez. A més, duré també exemplars dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues i Flascó d'essències curatives, així com de l'Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Escrits en tinta invisible, de Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials