RECREA'T: SEGUIM!

03/07
diumenge

RECREA'T espai social

Seguim al RECREA’T, un espai social artístic en el que es pot veure la feina d’artistes i artesans, parlar sobre les noves creacions que hi presenten, etc. Tot això en un ambient genial amb servei de bar, actuacions i tallers. Visitar el RECREA’T és encertar-la segur!Diumenge dia 3 de juliol,10:00-15:00.

La Bastida
Carrer Creueta, 31, Igualada, Barcelona

Seguim participant en aquest projecte de la Bastida del Rec que cerca establir un punt de trobada per artistes i creadors en contacte amb el seu públic. Sempre que no tinc una altra fira per algun racó de Catalunya hi vaig, val molt la pena donar suport a aquest projecte i, sobretot, gaudir-lo!

Una iniciativa de La Bastida

laBastida és una associació sense ànim de lucre nascuda l’octubre de 2011 gràcies a un grup de persones que van fer possible un festival al barri del Rec d’Igualada. Amb l’èxit i la gran acollida que va tenir el rrrrec Festival, l’organització decideix establir-se com a associació. Amb la seva constitució pretenem donar continuïtat a aquesta i a moltes altres iniciatives artístiques i culturals pel barri i la ciutat.

Espai social i artístic

laBastida t’obre les portes al RECREA’T. Un espai on podràs venir a donar un vol, a prendre un te i xerrar amb els amics, a fer contactes amb altres persones dels teus mateixos interessos, a descobrir coses que et poden agradar, un lloc on poder anar a passar una bona estona amb música i ambient. Un petit/gran món de cultura, esdevé real cada primer diumenge de mes al barri del Rec d’Igualada. RECREA’T vol ser una trobada de tot tipus de creadors i artesans de diferents disciplines, plàstics/gràfics.

Llibres Artesans que hi trobareu

A la parada de Llibres Artesans del Fesfira hi trobareu varis llibres nous amb molta entitat dins del projecte: Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

El nou llibre de la Sarah Dahan Al otro lado del bosque, i la primera sèrie del Fullam, llibre de temporada; es tracta per tant de la versió "Fullam de Primavera":

Fullam de primavera, Ferran Cerdans Sera, Llibres Artesans, 2016

Els clàssics sempre repeteixen!

D'altra banda, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez. A més, duré també exemplars dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues i Flascó d'essències curatives, així com de l'Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Escrits en tinta invisible, de Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials