Recrea't per Nadal

13/12
diumenge

RECREA'T espai social

Ocasió molt especial per avançar-se al Nadal: RECREA’T, un espai social artístic en el que es pot veure la feina d’artistes i artesans i parlar sobre les noves creacions que hi presenten. Visitar el RECREA’T és encertar-la segur!Diumenge dia 13 de desembre,10:00-15:00.

La Bastida
Carrer Creueta, 31, Igualada, Barcelona

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquesta edició del Recrea't hi trobareu les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes; varis exemplars de diferents llibres de poemes curts manuscrits, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Una iniciativa de La Bastida

laBastida és una associació sense ànim de lucre nascuda l’octubre de 2011 gràcies a un grup de persones que van fer possible un festival al barri del Rec d’Igualada. Amb l’èxit i la gran acollida que va tenir el rrrrec Festival, l’organització decideix establir-se com a associació. Amb la seva constitució pretenem donar continuïtat a aquesta i a moltes altres iniciatives artístiques i culturals pel barri i la ciutat.
Més informació a la seva web: http://labastida.cat/

Espai social i artístic

laBastida t’obre les portes al RECREA’T. Un espai on podràs venir a donar un vol, a prendre un te i xerrar amb els amics, a fer contactes amb altres persones dels teus mateixos interessos, a descobrir coses que et poden agradar, un lloc on poder anar a passar una bona estona amb música i ambient. Un petit/gran món de cultura, esdevé real cada primer diumenge de mes al barri del Rec d’Igualada. RECREA’T vol ser una trobada de tot tipus de creadors i artesans de diferents disciplines, plàstics/gràfics.

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials