A la Fira de Consum Responsable!

19-12/04-01
Festes

Fira Consum Responsable

Primera edició d’aquesta fira en la que podreu trobar productes, serveis i activitats de consum responsable i de proximitat, de productors que cerquen una economia realment social i solidària. Llibres Artesans hi serà amb l’altre projecte de la cooperativa, l’editorial Tigre de Paper. Dissabte 19 de desembre fins dilluns 4 de gener de 2016.

Fira Consum Responsable
Plaça Catalunya , Barcelona, Barcelona

Primera edició de la Fira de Consum Responsable

Aquestes festes de Nadal la plaça de Catalunya serà l’escenari de la primera edició de la Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària). S’hi podran trobar productes, serveis i activitats d’empreses i entitats que permeten practicar un consum responsable i de proximitat i fan possible una economia realment social i solidària.
Els àmbits representats a la fira seran diversos: alimentació, roba, cultura i coneixement, formació, comunicació i informació crítica, lleure i turisme responsable, finances i assegurances ètiques i cooperatives, salut, energia i telefonia responsable…
Hi haurà, a més, una programació d’activitats vinculades al món del consum responsable, algunes de les quals organitzen les mateixes entitats.
Aquesta fira recull el bagatge de la Fira Solidària de Nadal d’Economia Social que se celebrava als jardinets de Gràcia des de l’any 2012.

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquesta Fira hi podreu veure alguns exemplars dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, Ànimes Nues i Flascó d'essències curatives. Per primera vegada en dos mesos, tornareu a tenir disponible una nova sèrie del Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Fullam de tardor; Ferran Cerdans

També una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes, Un hambre incómoda i el nou "Al otro lado del bosque", de Sarah Dahan.

Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Intercanvi i moneda social

Llibres Artesans Ecoxarxa del BagesLlibres Artesans forma part de A Bona Hora (l'ecoxarxa del Bages), una comunitat d’intercanvi de béns i serveis amb moneda social; una xarxa de persones que volem cobrir les nostres necessitats localment, a través de l'intercanvi directe o de l'ús d'una moneda social pròpia, cercant establir unes relacions comercials més justes, properes i transparents. La moneda social de l'ecoxarxa del Bages es diu hora, ℏ. Es basa en l’hora de treball, un valor real, proper i constant, en comptes d’un valor fictici com l’euro. Aquesta moneda ens permet fer intercanvis multilaterals entre les persones que formem l’ecoxarxa. Si passeu per la Fira de Consum Responsable i formeu part d'alguna Ecoxarxa podreu emprar les vostres hores en els Llibres Artesans.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2015

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials