Literatura a foc lent a Salàs de Pallars.

13-14/08
cap de setmana

26ª Fira d'Art de Salàs

Llibres Artesans participa amb els llibres manuscrits, pintats i enquadernats a mà per l’autor, Ferran Cerdans Serra, en aquesta cita, punt de trobada de col·lectius de pintors, escultors, fotògrafs, dibuixants, etc.
Us hi esperem els dies 13 i 14 d'agost.

Fira d'Art de Salàs
Eres del poble, Salàs de Pallars, Lleida

Una fira amb tradició

Després de més de vint anys, la Fira d’Art de Salàs és una realitat plenament consolidada, una cita ineludible que ha convertit la població en un punt de trobada de col·lectius de pintors, escultors, fotògrafs, dibuixants… en un espai singular per l’arquitectura dels espais expositius. Inicia una nova etapa marcada per un lligam al territori, posa en valor els creadors locals i comarcals, sense excloure la participació a artistes foranis. La fira se centra en les arts plàstiques i visuals, però està oberta a d’altres activitats que la complementin i enriqueixin. Més informació a la web firadartsalas.cat.

Llibres Artesans que hi trobareu

Enguany a Salàs de Pallars podreu veure vàries novetats respecte l'any passat. Primer de tot, Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

També hi podreu llegir la segona sèrie del llibre manuscrit de proverbis de Ramon Llull en commemoració de l'Any Llull (Només queden 2 exemplars dels proverbis de Llull!)

Selecció del Llibre de Mil Proverbis de Ramon Llull, escrit i fet a mà per Ferran Cerdans Serra

Novetats importants en llibres manuscrits

Aquest cap de setmana duré una nova sèrie del llibre poema manuscrit Ànimes nues, així com la primera sèrie del nou Gira-sol nocturn. Els propers dies aniré publicant més imatges d'aquesta última novetat que he trigat més d'un any en donar per acabada; literatura a foc lent!

Llibre poema Ànimes nues de Ferran Cerdans

Finalment, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez.

Punts Eva Elias manuscrits per Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan.

Per completar la parada, els ja clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
Compartir a les xarxes socials