Fira del Paper i Cartó

06/10

XXI Fira del Paper de Sarrià de Ter

XXI Fira del Paper

La Fira del Paper i Cartó se celebra cada any dins de les Jornades del paper de Sarrià de Ter. Llibres Artesans hi participa amb altres parades i activitats relacionades amb el món del paper: tallers, música, desfilada de vestits de paper, figures del Bestiari Popular Català... Diumenge, 6 d'octubre de 2019 de 10 h a 20h, Sarrià de Ter (Girona).

Jornades del Paper

La Fira del Paper de Sarrià de Ter és una fira monogràfica, amb una variada oferta de productes i parades relacionades amb el paper: tallers per la canalla, exposicions, espectacles d’animació, etc.

El diumenge 6 d'octubre se celebrarà l'acte més popular, la Fira del Paper, al Carrer Major. Hi haurà parades durant tot el dia, entre aquestes la de Llibres Artesans, i tallers per a totes les edats relacionats amb el paper. L’obertura de la Fira és a les 10 i a partir de llavors el programa és molt extens i variat.

ALAI, el nou foto llibre

Si veniu a visitar la parada de Llibres Artesans podreu veure la maqueta original i les 3 primeres postals del foto llibre ALAI.

Foto llibre ALAI. Fotografia, texts i disseny: Ferran Cerdans Serra, 2007/2019.

Adoptar una gossa és rescatar més d’una vida: la que viu, la que et regala, la que compartiu… i potser la teva pròpia. El foto llibre ALAI mostra una relació en llibertat amb una podenca adoptada, i intenta conscienciar sobre tota la vida que tenen al davant els gossos rescatats. El llibre és un conjunt de 25 postals, recollides en un disseny únic, i un compendi de texts. Per aconseguir el finançament necessari hem programat una campanya de micromecenatge al Verkami. Una part dels beneficis es donaran al Refugi Aixopluc, d’on va sortir l’Alai.

Foto llibre ALAI. Detall de la corretja, que subjecta el grup de 25 postals. Ferran Cerdans Serra, 2007/2019.

La llum reclosa

Llibre poema de Ferran Cerdans Serra enquadernat a mà per l'autor, recull una seixantena d’haikus que tracten la ceguesa, la vida i la llum. Publicat el juny de 2019 a Llibres Artesans.

La llum reclosa, llibre d'haikus de Ferran Cerdans Serra, dissenyat i enquadernat a mà per l'autor.

L’arxiu de Sarrià de Ter

Sala Patronat, c/ Major, 71-73.
Una mostra d’alguns dels documents que es conserven a l’arxiu de l’Ajuntament
de Sarrià de Ter, a través dels quals es pot fer una incursió en la història recent
partint de la vida quotidiana del municipi.
Visites: de dilluns a divendres de 17 a 21 h.

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials