Skip to Content

La nostra 4ª Fira de Titelles!

6-7/05
cap de setmana

28ª Fira de Titelles

Llibres Artesans a la 28ª Fira de Titelles Lleida 2017Un any més, el fantàstic món de les titelles inundarà Lleida. Entre les activitats paral·leles hi ha la Fira d'Artesans en la que participarà Llibres Artesans, per quarta vegada a la ciutat.
Dissabte 6 i diumenge 7 de maig, de les 11 del matí a les 8 del vespre, al Carrer de la Vila de Foix, davant de la Catedral Nova de Lleida.

La fira de titelles de referència

Per 28ª vegada, el fantàstic món de les titelles inundarà els carrers, places i teatres de Lleida. La Fira de Titelles ha esdevingut una plataforma de mercat per als professionals dels titelles, però al mateix temps de difusió artística, i tot això sense minimitzar la vessant lúdica i festiva de les titelles. Trobareu més informació a la web del Centre de Titelles de Lleida: www.titelleslleida.com

Fira d’Artesans Familiars

La Fira de Titelles programa cada any un munt d’activitats paral·leles. Entre aquestes, destaquem la 16a FIRA DEL LLIBRE DE LES ARTS ESCÈNIQUES, la 13a FIRA D'ARTESANS DE TITELLES i la 4a FIRA D'ARTESANS FAMILIARS, al voltant de l'IEI, que aplegarà parades de diversos tipus d'artesania dedicada a tota la família. És en aquesta tercera fira en la que hi trobareu la parada de Llibres Artesans.

Llibres Artesans que hi podreu veure, llegir, ensumar...

Els Llibres Artesans prenen tot el seu sentit en una fira com aquesta, així que miraré de dur-hi una bona selecció d'obres úniques i originals.(Per actualitzar amb les novetats 2017 en el moment de publicar aquesta nota a l'agenda)

Llibre narrativa Gota malaia

Primer de tot, Gota Malaia, el setè recull de microcontes i aforismes en format retallable propi, per duplicat, fet a mà per l'autor. Aquest recull està tenint molt èxit i és, sens dubte, el que desapareix més ràpidament de tots els retallables -si exceptuem les múltiples edicions del Màximes i mínimes.

Llibres artesans manuscrits

Comptarem amb alguns exemplars dels llibres poema manuscrits
Xiuxiueigs i Ànimes nues.

Llibre poema Ànimes nues de Ferran Cerdans

Narrativa breu

Finalment, també hi trobareu la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez, així com la nova sèrie del DKO.

Format retallable

Pel que fa al format retallable, hi trobareu també els llibres de microcontes Vides Mínimes i Passions Mínimes de la Bel Olid i Un hambre incómoda i Al otro lado del bosque, de Sarah Dahan.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2017

relacionat