La Vila del llibre us espera!

4-5/06
cap de setmana

Bellprat Vila del Llibre

Bellprat és la primera Vila del Llibre (Book Town) de Catalunya, un petit poble que s'omple de llibres i activitats. Presentació de la Selecció manuscrita de Ramon Llull,

Dies 4 i 5de juny.

9ª Vila del Llibre
Passeig de la Bàscula
Bellprat, Barcelona

Presentació del llibre dedicat a Ramon Llull

En el marc de la programació, participarem a la secció “ANY LLULL” amb la selecció manuscrita de proverbis del Llibre de mil proverbis de Ramon Llull.

La secció complerta [Dissabte dia 4 a les 17:30 al Local Social de Bellprat], comptarà amb les següents activitats:

  • “La desmesurada vida de Ramon Llull en els 700 anys de la
    seva mort” Exposició de la Institució de les Lletres Catalanes
  • “Faules de Llull, Llibre de les Bèsties”; Narradora: Teresa Puig Pianista: Marc Mateu
  • “Accidents d’Amor” i “Vida de mestre Ramon”; Alba Vinyes
    Editorial Barcino
  • “Selecció manuscrita de proverbis de Ramon Llull”; Ferran Cerdans; Llibres Artesans

Selecció del Llibre de Mil Proverbis de Ramon Llull, escrit i fet a mà per Ferran Cerdans Serra

9ª edició de Bellprat Vila del Llibre

A més de la presentació, serem a la Vila del Llibre amb una parada al Passeig de la Bàscula, els dos dies que dura el Festival. Bellprat és la primera Vila del Llibre de Catalunya a l'estil d'altres pobles del món que s'agrupen dintre del concepte Book Town. L'ultim cap de setmana de maig podreu veure com un indret rural d'interès històric i bellesa natural es transforma en una trobada literària de primer ordre, omplint els seus carrerons de pedra de parades de novetats editorials per a tots els públics, de venda de llibres d’ocasió als baixos de les centenàries cases de Bellprat, de música en directe, d’escriptors que parlen amb els seus lectors envoltats de ruralitat, d’intercanvi de punts de llibre, d’exposicions d’il·lustradors i d’activitats per a tota la família.

Altres Llibres Artesans que hi trobareu

Les novetats en aquesta petita fira seran semblants a les de Sant Jordi. Com a plats forts, cinc llibres nous amb molta entitat dins del projecte: Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

El nou llibre de la Sarah Dahan Al otro lado del bosque, i la primera sèrie del Fullam, llibre de temporada; es tracta per tant de la versió "Fullam de Primavera":

Fullam de primavera, Ferran Cerdans Sera, Llibres Artesans, 2016

Els clàssics sempre repeteixen!

D'altra banda, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez. A més, duré també exemplars dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues i Flascó d'essències curatives, així com de l'Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Escrits en tinta invisible, de Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Llibres Artesans amb Tigre de Paper Edicions.

ELlibres Artesans de Ferran Cerdans Serra i Tigre de Paper Edicions

En aquesta fira no només podreu veure, fullejar, llegir i comprar els Llibres Artesans de relats breus, aforismes, microcontes i poemes: també tindreu disponible bona part del catàleg dels companys de cooperativa Tigre de Paper Edicions. Recordeu que, en totes les fires no artesanes, si hi ha parada de Llibres Artesans també hi ha els llibres de narrativa crítica, assaig, novel·la i poesia de Tigre de Paper.

Programació Bellprat Vila del Llibre

Trobareu la programació complerta, que és molt extensa, així com tots els detalls de l'esdeveniment, a la pàgina web www.amicsdebellprat.cat/

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials