Vila del Llibre Cervera '18

20-21/10
cap de setmana

Vila del Llibre Cervera 2018

Vila del Llibre Cervera '18

Cervera segueix el seu camí com a Vila del llibre, dins del projecte de la xarxa de Viles del Llibre a Catalunya. Exposarem aquarel·les de l'Eva Elias, Llibres Artesans i títols de Tigre de Paper. Us hi esperem! Dissabte 20 i diumenge 21 d'octubre. Carrer Major de Cervera (Lleida).

Vila del llibre

La xarxa de Viles del Llibre de Catalunya ja és una realitat. Una vila del llibre és un lloc rural o un espai dins de pobles més grans, que ha trobat en el món del llibre l’excusa per sortir de l’oblit i activar una economia sostenible. És una iniciativa capaç d’articular noves xarxes de col·laboració entre el món cultural, social i econòmic. El centenari Carrer Major de la vila es transforma cada tardor en un centre cultural de primer ordre convertit en "Cervera, Vila del Llibre". El repte és retornar l’esplendor a aquest carrer, avui amb la majoria de locals tancats al públic, promovent la instal·lació de comerços relacionats amb el món del llibre i els seus oficis (llibreries, enquadernadors, estudis creatius, etc.).
Cervera dona la possibilitat de seguir experimentant el format proposat a Bellprat, aprofitant sobretot la força mediàtica d’aquesta ciutat, bressol de moltes manifestacions artístiques i culturals al llarg dels segles, i que encara manté en els moviments culturals el motor de la seva economia.

Obra original en aquarel·la de l'Eva Elias

Els retrats de gats de l’Eva viatjaran fins a Cervera, acompanyats de boscúries i figura humana. Una àmplia selecció d’aquarel·les en diverses mides i formats.

Lua dormint, sèrie infantil. Aquarel·la de l'artista Eva Elias.

Miratge, sèrie BOSCÚRIES. Aquarel·la de l'artista Eva Elias.

Fragàncies. Aquarel·la de l'artista Eva Elias.

Sempre Chaplin. Aquarel·la de l'artista Eva Elias.

Quan em parles. Aquarel·la de l'artista Eva Elias.

Llibres artesans manuscrits

A més de les aiguades de l'Eva, durem diversos exemplars de llibres poema manuscrits, en especial les noves sèries del Gira-sol nocturn, amb cobertes a l'acrílic de l'autor, així com Xiuxiueigs, Ànimes nues i Petjades obagues amb les cobertes art original de l'Eva.

Xiuxiueigs, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes Eva Elias

Ànimes nues, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes Eva Elias

Gira-sol nocturn, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, sèrie en acrílic de l'autor

Flors d'aigua i punts de llibres

Com en totes les exposicions actuals, ja fa un temps, podreu veure i tocar l'obra conjunta amb l'aquarel·lista Eva Elias: texts propis manuscrits per Ferran Cerdans Serra sobre les Boscúries, Flors d'aigua i Aquarel·la infantil. També hi trobareu punts manuscrits amb motius florals, amb gats...

Flors d'aigua. Aquarel·la Eva Elias, texts manuscrits Ferran Cerdans

Retrat de gat persa. Aquarel·la Eva Elias, texts manuscrits Ferran Cerdans.

Dos ocells; aquarel·la de l'Eva Elias, texts de Ferran Cerdans Serra manuscrits per l'autor.

Punts de llibre de Sant Jordi de l'aquarel·lista Eva Elias, amb texts manuscrits de Ferran Cerdans Serra

relacionat
Compartir a les xarxes socials