Llibres Artesans a FLIA 2014

04/10
dissabte

FLIA BCN 2014

Per segon any la Fira del Llibre Independent Autoeditat de Barcelona surt al carrer per reivindicar la legitimitat per crear, decidir i expressar-nos lliurement. En contra de la cultura com a mercaderia.Dissabte 4 d'octubre,a partir de les 10:00h durant tot el dia.

Plaça del Pou de la Figuera
Barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Pou de la vergonya), Barcelona

Fira del Llibre Independent Autoeditat

Per segon any la Fira del Llibre Independent Autoeditat de Barcelona surt al carrer, a l'espai públic, per reivindicar la legitimitat per crear, decidir i expressar-nos lliurement. En contra de la cultura com a mercaderia. Enguany se celebrerà el 4 d'octubre a partir de les 10:00h durant tot el dia. A la plaça del Pou de la Figuera,al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Pou de la vergonya).

Els nous Llibres Artesans a la FLIA

Les novetats a Llibres Artesans per aquesta FLIA dos llibres de microcontes de la Bel Olid, un llibre de microbios de la Sarah Dahan, el nou llibre d'aforismes de Ferran Cerdans i noves sèries del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi. Tots aquests llibres ja els teniu disponibles a la tenda online

Noves autores i nous llibres de microtexts

novetats Llibres Artesans Sant Jordi 2014

Aquest any s'han sumat al projecte dues autores, que debuten amb els seus reculls propis de microtexts: la Bel Olid amb Passions mínimes i Vides mínimes (microcontes, nanoidees...) i la Sarah Dahan amb Un hambre incómoda (microcontes biogràfics o microbios). Per la seva banda, el Ferran Cerdans publica el sisè recull d'aforismes, L'altra cara de la galeta.

Passions mínimes, llibre de la Bel Olid

Noves sèries del Perdonin

sèrie LP de l'autor del llibre

A la FLIA podreu veure també les noves sèries del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi. La sèrie LP de l'autor i els exemplars que queden disponibles de les últimes sèries en col·laboració amb artistes: Joan Turu, Eva Soto, Aroa Vivancos, Sandra March i Montse Bugatell. Compte que de la Montse només en queda un!

Mapa agenda de Llibres Artesans

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials