Torna la FLIA!

03/10
dissabte

FLIA BCN 2015

Per tercer any la Fira del Llibre Independent Autoeditat de Barcelona surt al carrer per reivindicar la legitimitat per crear, decidir i expressar-nos lliurement. En contra de la cultura com a mercaderia. Dissabte 3 d'octubre, a partir de les 10:00 h i durant tot el dia.

Plaça Sòller
Barri de Porta, Barcelona

Fira del Llibre Independent Autoeditat

Per tercer any consecutiu la Fira del Llibre Independent Autoeditat de Barcelona torna al carrer, a l'espai públic, per reivindicar la legitimitat per crear, decidir i expressar-nos lliurement. En contra de la cultura com a mercaderia. Enguany se celebrerà el 3 d'octubre a partir de les 10:00h durant tot el dia.

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquest espai hi podreu veure les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes, varis exemplars dels nous Fullam de tardor en colors de tardor; alguns exemplars del recull de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2015

notícies: