Llibres Artesans a la Vila del llibre

Bel Olid i Ferran Cerdans a Bellprat

Un poble dedicat al llibre

Fins aquest any només havia anat a Bellprat de visitant. El record que tenia era bo, però no imaginava que l'experiència participant-hi amb Llibres Artesans seria tan esplèndida. Dissabte va ser un dia estrany pel temps (amenaça constant de tempesta), però diumenge va ser assolellat i milers de persones van visitar la Vila del llibre.

Bellprat Vila del Llibre

És una llàstima però com que sempre vaig sol amb la parada em perdo gairebé totes les activitats, i la programació era especialment interessant, per no dir espectacular. Això si, en alguns moments em vaig poder escapar i fer algunes fotos. Si les voleu veure totes he fet un àlbum al picasa: 7ª Vila del Llibre - Bellprat.

Llibres a Bellprat Vila del Llibre

Moltes gràcies!

Ha estat un cap de setmana ple de bons moments: la presentació dels nous llibres d’aforismes amb la Bel Olid, el sopar popular, els nous contactes editorials, les persones que descobreixen Llibres Artesans per primera vegada i et feliciten... Poca cosa més es pot demanar! Gràcies a tothom que fa possible aquest esdeveniment, gràcies Bel per venir a presentar els llibres un cap de setmana que ja tenies prou ocupat i gràcies a tothom que va passar per la parada; esperem tornar l'any vinent!

relacionat
notícies: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials