Llibres Artesans a la Vila del llibre

Enviat per ferran el dt., 03/06/2014 - 07:32

Un poble dedicat al llibre

Fins aquest any només havia anat a Bellprat de visitant. El record que tenia era bo, però no imaginava que l'experiència participant-hi amb Llibres Artesans seria tan esplèndida. Dissabte va ser un dia estrany pel temps (amenaça constant de tempesta), però diumenge va ser assolellat i milers de persones van visitar la Vila del llibre.

És una llàstima però com que sempre vaig sol amb la parada em perdo gairebé totes les activitats, i la programació era especialment interessant, per no dir espectacular. Això si, en alguns moments em vaig poder escapar i fer algunes fotos. Si les voleu veure totes he fet un àlbum al picasa: 7ª Vila del Llibre - Bellprat.

Moltes gràcies!

Ha estat un cap de setmana ple de bons moments: la presentació dels nous llibres d’aforismes amb la Bel Olid, el sopar popular, els nous contactes editorials, les persones que descobreixen Llibres Artesans per primera vegada i et feliciten... Poca cosa més es pot demanar! Gràcies a tothom que fa possible aquest esdeveniment, gràcies Bel per venir a presentar els llibres un cap de setmana que ja tenies prou ocupat i gràcies a tothom que va passar per la parada; esperem tornar l'any vinent!

articles: 
notícies: