Llibres Artesans a la Fira del Paper

06/10
diumenge

Fira del paper

Dins de les XV Jornades del paper de Sarrià de Ter, que enguany tractaran la cartografia, se celebra la Fira del Paper amb parades, tallers i espectacles d’animació relacionats. Llibres Artesans no hi podia faltar més! :)
Diumenge 6 d'octubre,de 10:00 a 20:00.

Jornades del paper
Carrer major de Sarrià, Sarrià de Ter, Girona


La Fira del Paper de Sarrià de Ter és una fira monogràfica, amb una variada oferta de productes i parades relacionades amb el paper, tallers per la canalla, exposicions, etc.

El divendres 4 d'octubre s'inauguraran les Jornades i l'exposició Procés de producció de cartografia, a partir dels treballs realitzats per la Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial de l'Ajuntament de Girona.

Dissabte 5 d'octubre es faran dos tallers interessants:
- Crea un record amb forma de mapa, a càrrec del Servei de Sistemes d'Informació Geogràfica i Teledetecció de la UdG.
- Mapping Party, a càrrec de Jaume Figueras, responsable de projectes SIG de la Universitat Politècnica de Catalunya. En primer lloc es farà un breu aprenentatge per poder editar un mapa, i amb la utilització d'un GPS, s'anirà a caminar per el municipi de Sarrià de Ter. Aquest taller em fa pensar amb la sonda de paper Take The Tour que és ara mateix a Tòkio; què deu estar fent? ;-)

El diumenge 6 d'octubre se celebrarà l'acte més popular la Fira del Paper, al Carrer Major. Hi haurà parades durant tot el dia, entre aquestes la de Llibres Artesans, i tallers per a totes les edats relacionats amb el paper.

L’obertura de la Fira és a les 10 i a partir de llavors el programa és molt extens i variat: Cabaret de Paper, Espectacle de contes amb paper, Passi de vestits de paper... teniu el programa complert a la web de l’ajuntament.

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2013 en un mapa més gran

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials