Lletraferits, Fira del Llibre Independent

29-30/08
cap de setmana

Lletraferits

Vora una quarantena d’editorials independents ens reunirem per presentar, exposar i vendre els nostres llibres en la 3ª edició de la Fira del llibre independent LLETRAFERITS, amb presentacions, taules rodones, recitals, cinefòrum, etc. Allí estarem amb els Llibres Artesans els dies 29 i 30 d'agost.

Carpa Lletraferits
Carrer Frederic Marès, Llinars del Vallès, Barcelona

IIIª Fira del Llibre independent

El dissabte 29 i el diumenge 30 d’agost tindrà lloc a Llinars del Vallès la 3ª edició de la Fira del llibre independent LLETRAFERITS. Després de la bona acollida tant per part dels assistents com per part de les editorials participants en les dues primeres edicions, prop d’una quarantena de petites editorials independents es reuniran novament per presentar, exposar i vendre les seves edicions a la Carpa del carrer Frederic Marés, tocant el Passeig Europa de les Nacions. A banda de la misè en scene de les novetats i del catàleg per la nova campanya literària de les editorials participants, el desenvolupament de la fira es complementarà amb un seguit d’activitats que amenitzaran el cap de setmana i ampliaran la franja de públic a tota la família: presentacions de llibres, taules rodones amb els autors, recitals de poesia, cinefòrum, tuppersex literari, sorteigs de packs de llibres, etc.

Fulles de tardor, Llibres Artesans

L’objectiu d’aquesta tercera edició rau en consolidar una fira anual que apropi els llibres i els autors amb menys visibilitat mediàtica (els de les petites i mitjanes editorials allunyades dels grans grups mediàtics) al lector, així com posar en contacte a aquestes petites i mitjanes editorials del nostre territori per tal que la cooperació en aquest àmbit del sector reforci la seva presència en el complex panorama editorial actual.
Cal esmentar que la Fira es celebrarà en el marc d’un intens cap de setmana a Llinars en el que convergiran la III Fira del Tast, la IX Mostra gastronòmica, les Botigues al Carrer i d’altres esdeveniments paral·lels que vertebraran un cap de setmana farcit de cultura, gastronomia i oci al municipi.
L’organització de la fira corre a càrrec de Quarentena Ediciones i la llibreria Temps Llibre de Llinars del Vallès, i hi col·labora l’Ajuntament de Llinars del Vallès.
Més informació al bloc firalletraferits.wordpress.com.

Llibres Artesans que hi trobareu

Per aquest mercat teniu les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes, un parell d'exemplars dels nous Fullam de tardor; alguns exemplars del recull de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Fulles manuscrites a Llibres Artesans

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2015

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials