Llibres Artesans al 1r Mercat Conscient

7/12
dissabte

1r Mercat Conscient

Punt de trobada per reforçar la creació d’una nova estructura social; s’entén per conscient la producció que respecta l’equilibri amb l’entorn i amb la persona. Artistes del reciclatge, Artesania i Segona mà/intercanvi.
Dissabte dia 7,de les 10 del matí a les 8 del vespre

Les Escodines
C/ d'Escodines, s/n, Manresa, Barcelona

Neix el mercat Conscient a Manresa

Un cop acceptat, que una gran part les estructures estabilitzadores de la nostre societat han caigut i que s’estan obrint nous paradigmes per construir-ne de noves, hem volgut crear un punt de trobada des de on pretenem reforçar tot allò que busca crear una nova estructura social.

Des dels principis de la nostre civilització, els “Mercats” han estat un punt clau en el desenvolupament de les relacions socials i en l’economia, i per aquest motiu, des del nostre barri hem creat el 1r. MERCAT CONSCIENT, entenent per conscient tot allò que ha estat creat i produït, mantenint i respectant l’equilibri amb el nostre entorn i amb nosaltres mateixos. Reutilitzant i transformant productes en desús per crear noves matèries primeres, produint i aprofitant els nostres propis recursos (proximitat), i intercanviant productes i serveis com a alternativa a la falta de recursos econòmics de moltes famílies del nostre barri i de la nostre ciutat.

Artesania, artistes del reciclatge...

El mercat estarà constituït per tres blocs principals:

Nova artesania: Hi podran participar tots/es aquells artesans/es que crean a partir de materials reciclats o utilitzant recursos naturals del nostre entorn pròxim. De manera que potenciem l'ús conscient i responsable donant oportunitat a la utilització de qualsevol material com a matèria prima.

7 D'art: Aquesta secció estarà destinada a tots aquells artistes de qualsevol disciplina que hagin basat les seves obres en el reciclatge.
És una forma diferent i atractiva de fer arribar a tothom el mateix missatge: la importancia del reciclatge i la reutilització.

Venda/Intercanvi de productes de segona mà: Destinat a persones (no professionals) que vulguin despendre's , venent o intercanviant, objectes personals, estris varis que ja no utilitza. Per tal de potenciar el concepte d'una "segona vida" per a tots els objectes.

A més podrem gaudir de diferents espectacles en directe que dinamitzaran el mercat tambe comptarem amb un Bar Conscient i zona de espai de jocs pels mes petits.

Ubicació a Manresa

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2013 en un mapa més gran

relacionat
notícies: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials