Llibres Artesans al Mercat de Lletres

27/09
dissabte

Mercat de Lletres

El dia que les lletres prenen la paraula. Dedicat al món de la lectura, la literatura i la llengua, al Mercat de Lletres d'enguany gaudirem d'espectacles, parades de llibres, xerrades, tallers, presentacions literàries, concursos de narrativa, etc. No us ho perdreu, oi?
Dissabte 27 de setembre 10:30/22:00

Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Dr. Joan Mercader, s/n, Igualada

El Mercat de Lletres és un dia sencer dedicat al món de la lectura, la literatura i la llengua, en el que Llibres Artesans tornarà a participar muntant una parada. La cita és el proper dissabte dia 27 de setembre.

Tercera edició del Mercat de Lletres d'Igualada

El Mercat de Lletres d’Igualada és una activitat que forma part del Programa 3L Llengua, Literatura, Lectura, impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC). Aquesta activitat, que enguany arriba a la seva tercera edició, compta amb el suport del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí i tindrà lloc el 27 de setembre.

L’activitat es desenvoluparà novament al Museu de la Pell. A l’interior, concretament a l’Auditori, s’hi faran diferents presentacions de llibres, xerrades i lliuraments de premis. Al vestíbul hi haurà l’exposició dedicada a Miquel Martí i Pol titulada De Paraules al vent a la Fàbrica, acompanyada per llibres del mateix autor. Al mateix vestíbul també s’hi trobaran els racons de lectura, espais pensats per llegir, escriure, pensar o relaxar-se. A la part exterior hi haurà el mercat, on els amants dels llibres podran remenar per les diferents parades, fer una passejada tranquil·la descobrint la riquesa i la diversitat de llibres, compartir converses, coneixements, experiències i vivències o conèixer les darreres novetats. També hi haurà parades d’entitats, algunes de les quals proposaran jocs i activitats.

Al pati del Museu també s’hi ubicarà l’espai infantil, que comptarà amb racons de lectura, tallers, jocs i contes i diferents activitats per desenvolupar la fantasia i la imaginació dels més petits. En el mateix espai s’hi ha programat una lectura il·lustrada i un taller de punts de llibre amb pell. A l’exterior també hi haurà l’espai bar, a càrrec del restaurant Somiatruites. Durant la tarda i també a l’exterior es podrà visitar el Bibliobús Montserrat, una biblioteca sobre rodes.

Programa del Mercat de Lletres 2014

El programa de la jornada és molt complert i consta de xerrades, presentacions literàries, parades de llibres, tallers relacionats amb la lectura i el món del llibre, concursos de narrativa, recomanacions, poesia i música...

Entre les activitats més destacades hem sel·leccionat les següents:

11h a l’auditori
Aproximació a la poesia de Joan Vinyoli

20h a l’adoberia de Cal Granotes
Poemes de Miquel Martí i Pol. Amb Pep Massa, violí, Adrià Bonjoch, guitarra i Pep Farrés, veu.

de les 11 a les 20 h (tot el dia)
Espai infantil amb activitats de lectura i escriptura, espectacles, tallers, jocs...

12h
Lectura Il·lustrada 1714
Espectacle de lectura i il·lustració. Elisenda Roca, veu; Ignasi Blanch, il·lustrador.

EXPOSICIÓ
“De paraules al vent a La Fàbrica”
Creació, evolució i publicació dels primers poemaris de Miquel Martí i Pol.

Podeu descarregar-vos el programa complert en pdf a la web del barri de Sant agustí: Tríptic mercat de lletres.

Com s'arriba al Mercat de Lletres?

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2014 en un mapa més gran

relacionat
articles: 
Compartir a les xarxes socials