Mercat de lletres 2015

26/09
dissabte

Mercat de Lletres

El dia que les lletres prenen la paraula. Dedicat al món de la lectura, la literatura i la llengua, al Mercat de Lletres gaudireu d'espectacles, parades de llibres, xerrades, tallers, presentacions i concursos literaris, etc.
Dissabte 26 de setembre 10:30/22:00

Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Dr. Joan Mercader, s/n, Igualada

Tercera edició del Mercat de Lletres d'Igualada

El Mercat de Lletres és un dia sencer dedicat al món de la lectura, la literatura i la llengua, en el que Llibres Artesans tornarà a participar muntant una parada. Aquesta activitat que forma part del Programa 3L Llengua, Literatura, Lectura, impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC).

Fulles de tardor, Llibres Artesans

L’activitat es desenvoluparà novament al Museu de la Pell. A l’interior, concretament a l’Auditori, s’hi faran diferents presentacions de llibres, xerrades i lliuraments de premis. Al vestíbul hi haurà l’exposició dedicada a Miquel Martí i Pol titulada De Paraules al vent a la Fàbrica, acompanyada per llibres del mateix autor. Al mateix vestíbul també s’hi trobaran els racons de lectura, espais pensats per llegir, escriure, pensar o relaxar-se. A la part exterior hi haurà el mercat, on els amants dels llibres podran remenar per les diferents parades, fer una passejada tranquil·la descobrint la riquesa i la diversitat de llibres, compartir converses, coneixements, experiències i vivències o conèixer les darreres novetats. També hi haurà parades d’entitats, algunes de les quals proposaran jocs i activitats.

Al pati del Museu també s’hi ubicarà l’espai infantil, que comptarà amb racons de lectura, tallers, jocs i contes i diferents activitats per desenvolupar la fantasia i la imaginació dels més petits. En el mateix espai s’hi ha programat una lectura il·lustrada i un taller de punts de llibre amb pell. A l’exterior també hi haurà l’espai bar, a càrrec del restaurant Somiatruites. Durant la tarda i també a l’exterior es podrà visitar el Bibliobús Montserrat, una biblioteca sobre rodes.

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquest espai hi podreu veure les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes, varis exemplars dels nous Fullam de tardor en colors de tardor; alguns exemplars del recull de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Fulla sobre fulla, Llibres Artesans

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2015

relacionat
notícies: 
articles: 
Compartir a les xarxes socials