Llibres Artesans al Mercat de Lletres

21/09
dissabte

Mercat de Lletres

El dia que les lletres prenen la paraula. Dedicat al món de la lectura, la literatura i la llengua, al Mercat de Lletres d'enguany gaudirem d’un espectacle de la Sílvia Bel, a més de parades de llibres, xerrades, tallers, presentacions literàries, concursos de narrativa, etc. No us ho perdreu, oi?
Dissabte 21 de setembre 10:30/22:00

Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Dr. Joan Mercader, s/n, Igualada

El Mercat de Lletres d’enguany tindrà lloc el 21 de setembre amb una convidada de luxe, l’actriu Sílvia Bel, amb l’espectacle La pell del poeta: Espriu a l’adoberia de Cal Granotes. Un dia dedicat al món de la lectura, la literatura i la llengua i en el que participarà per primera vegada Llibres Artesans amb una parada de llibres de Ferran Cerdans Serra.

El programa de la jornada (que us podeu descarregar en pdf), és molt complert i consta de xerrades, presentacions literàries, parades de llibres, tallers relacionats amb la lectura i el món del llibre, concursos de narrativa, recomanacions, poesia i música...

El Mercat de Lletres forma part del programa 3L Llengua, Literatura, Lectura, impulsada per l'àrea de Promoció Cultural de l'Ajuntament d'Igualada amb el Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, Paranoia Accions, l'Institut Municipal de Cultura, la Biblioteca Central d'Igualada, el Museu de la Pell i el Voluntariat per la Llengua.

No us ho perdreu oi? Espero veure-us-hi!

Més informació a anoiadiari.cat: Dissabte, segona edició del Mercat de les Lletres

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2013 en un mapa més gran

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials