Mercat de consum responsable

21/12
diumenge

Nadal Responsable

Llibres Artesans forma part de l'Ecoxarxa del Bages i participarà al proper mercat de Nadal de consum responsable, en el que podreu bescanviar els llibres i altres elements de petits productors per hores, així com participar al mercat d'intercanvi.Diumenge dia 20, de les 11 del matí fins primera de la tarda.

Mercat Estraperlo
Plaça Sant Domènec, Manresa, Barcelona

Mercat d'intercanvi + Mercat d'Estraperlo

Un matí de consum conscient i responsable.

Al Mercat d’Intercanvi hi pot participar qui vulgui: només cal portar tot allò útil que ja no fas servir però que algú altre sí que ho pot fer... entre tots els participants, s’intercanvien els objectes, llibres, roba, etc... allargant la vida útil de les coses i recuperant el troc...

El Mercat d’Estrapelo és un espai on petits artesans es troben per intercanviar i/o vendre les seves produccions, amb euros i/o la moneda social, l’Hora, de l’Ecoxarxa del Bages.

Al migdia hi haurà paella vegetariana a preu popular per als participants.

Mercat Ecoxarxa Manresa

Què és l'Ecoxarxa del Bages?

A Bona Hora (l'ecoxarxa del Bages) és una comunitat d’intercanvi de béns i serveis amb moneda social; una xarxa de persones que volem cobrir les nostres necessitats localment, a través de l'intercanvi directe o de l'ús d'una moneda social pròpia, cercant establir unes relacions comercials més justes, properes i transparents. La moneda social de l'ecoxarxa del Bages es diu hora, ℏ. Es basa en l’hora de treball, un valor real, proper i constant, en comptes d’un valor fictici com l’euro. Aquesta moneda ens permet fer intercanvis multilaterals entre les persones que formem l’ecoxarxa.

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials