Tornem al Recrea't amb moltes ganes!

06/07
diumenge

RECREA'T espai social


Tornem a participar en el RECREA’T, iniciativa de La Bastida, una trobada de creadors i artesans plàstics, gràfics, etc. d’intercanvi i de vendes especials. Amb música en directe, servei de Bar i molt bon ambient!
Diumenge dia 6,10:00-15:00.

La Bastida
Carrer Creueta, 31, Igualada, Barcelona

Canvis d'última hora: degut a la participació en l'últim moment a Mestràlia, aquest diumenge no podré estar a RECREA'T, tot i que intentaré tornar-hi el més aviat possible.

Benvolguts amants de l'art i la cultura !!

En aquesta nova edició, volem destacar la performance de pintura de la Joana Sardà, que ens recrearà la vista amb els seus traços a ritme de música com alguns, ja vàrem poder viure-ho a la seva última acció de l'Acústic. També tindrem moltes sorpreses per descobrir, sentir, tocar, olorar o jugar ...

Un espai social on l'art està a les teves mans, on pots venir a fer un vol, Trobar coses que t'agradin, conèixer gent, fer fotos, vídeos, recitar-nos un poema o tant sols prendre alguna cosa ...

Tot això ho podràs compartir amb la família o els amics des de les 10 del matí fins les 3 de la tarda, aquest proper diumenge 6 de juliol a l'espai de laBastida.

Us hi esperem!

mapa d'ubicació

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2014 en un mapa més gran

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials