Llibres Artesans al rrrec Festival!

06/09
dissabte

rrrrec Festival

Edició especial del RECREA’T dins del rrrrec Festival a Igualada. En aquesta ocasió, la trobada d'intercanvi i vendes especials de creadors i artesans plàstics, gràfics, etc. s'inclou en la programació de matí d'aquest festival musical. No us perdeu la programació que fa por!Dissabte 6 de setembre 11:00/14:00

La Bastida
Carrer Creueta, 31, Igualada, Barcelona

4ª edició del rrrrec Festival

El rrrrec Festival arriba a la seva quarta edició amb un cartell musical de luxe i amb activitats durant tot el dia; tot a punt per a l’última festa de l’estiu! Després de l’èxit de la primera edició, el rrrec Festival s’ha convertit en la festa d’aniversari de L’associació La Bastida. Aquesta entitat organitzadora continua treballant des del barri industrial del Rec, reivindicant-lo com a espai útil i de futur per a la capital de l’Anoia.

El festival se celebrarà a l’espai del Vapor de Baix del carrer Creueta, 31. Al matí s’han programat activitats per a nens i nenes, que conviuran amb una edició nova del RECREA’T, una de les activitats més exitoses i populars de l’associació, espai de trobada per a artesans i artistes que exposen i ofereixen les seves creacions. En aquest espai és en el participarà Llibres Artesans.

Entre la programació del matí destacaria la selecció d'artistes i els tallers gratuïts, que inclouen un mural tèxtil i un taller de pintura amb escuma d'afaitar. Podeu consultar la programació complerta a la web de la Bastida: rrrrec Festival 2014. Quines ganes de ser-hi!

Vídeo promocional rrrrec Festival

Com s'arriba al rrrrec festival?

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2014 en un mapa més gran

relacionat
notícies: 
Compartir a les xarxes socials