Sant Jordi a la Rambla!

23/04
dissabte

Diada de Sant Jordi a Rambla Catalunya

Aquesta Diada Llibres Artesans torna als carrers de Barcelona, enguany a Rambla Catalunya amb les roses de l’AJELC! Amb llibres de regal i descomptes si ens compreu el llibre i la rosa, no us ho perdeu!
Dissabte dia 23 de les 10 del matí a les 10 del vespre.

Carpa Llibres Artesans/AJELC
Rambla Catalunya, 41, Barcelona, Barcelona

El llibre artesà i la rosa de l'AJELC

La nostra cita d’enguany té un doble atractiu: totes les novetats de Sant Jordi de Llibres Artesans més les roses i llibres de l’AJELC. Si voleu col·laborar a la vegada amb el projecte literari i amb l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana [www.ajelc.cat], aquesta es la vostra oportunitat. A més, tindreu premi: un descompte en comprar qualsevol llibre manuscrit amb rosa de l'AJELC de regal. Si cerqueu quelcom original i compromès us ho hem posat molt fàcil!

Signatura de llibres

Els Llibres Artesans van tots signats i numerats, així que en el meu cas més que de signar es tracta d'escriure dedicatòries personalitzades; si en voleu, hi seré tot el dia. D'altra banda, la Sarah Dahan vindrà a signar el seu nou llibre (i l'anterior!) de 12 a 1:30 del migdia.

Llibres Artesans novetats de Sant Jordi

Aquest 2016 duem força novetats per la Diada. Com a plats forts, cinc llibres nous amb molta entitat dins del projecte: Gota Malaia, el nou recull de microcontes i aforismes, que ja serà el setè, en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor.

Llibre narrativa Gota malaia

El nou llibre de la Sarah Dahan Al otro lado del bosque, les primeres sèries del Fullam de primavera i la segona sèrie del llibre manuscrit de proverbis de Ramon Llull en commemoració de l'Any Llull.

Selecció de proverbis de Ramon Llull - Ferran cerdans, Llibres Artesans

Els clàssics sempre repeteixen!

D'altra banda, també hi trobareu els nous punts de llibre amb base de l'aquarel·lista Eva Elias; la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez. A més, duré també exemplars dels reculls de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, Xiuxiueigs i Flascó d'essències curatives, així com de l'Escrits en tinta invisible, el llibre preferit de l'autor, escrit en paper i tintes especials.

Xiuxiueigs, llibre poema de Ferran Cerdans Serra

També hi trobareu els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes, i Un hambre incómoda, de Sarah Dahan. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Llibres Artesans amb Tigre de Paper Edicions.

ELlibres Artesans de Ferran Cerdans Serra i Tigre de Paper Edicions

En aquesta fira no només podreu veure, fullejar, llegir i comprar els Llibres Artesans de relats breus, aforismes, microcontes i poemes: també tindreu disponible bona part del catàleg dels companys de cooperativa Tigre de Paper Edicions. Recordeu que, en totes les fires no artesanes, si hi ha parada de Llibres Artesans també hi ha els llibres de narrativa crítica, assaig, novel·la i poesia de Tigre de Paper.

Ubicació de la parada i horaris

La parada s'ubicarà a Rambla Catalunya, 41, gairebé a l'alçada de Consell de Cent. Jo (Ferran Cerdans Serra) hi seré tot el dia. Els companys de l'AJELC hi seran tot el dia fins les 6 de la tarda, amb les roses de l’associació. La Sarah Dahan vindrà a signar el seu nou llibre de 12 a 1:30 del migdia. Calculo que plegaré veles entre les 9 i les 10 del vespre. Serà una llarga jornada però passarà volant!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2016

relacionat
Compartir a les xarxes socials