Llibres Artesans a l'Arts Libris 2013

20-23/04
diss -dimt

Arts Libris

Fira Arts LibrisEnguany participo de nou a la fira Arts Libris de llibres d'art i disseny, amb moltes novetats en quaderns i llibres en formats innovadors. Us hi espero del20al 23 d'abril!

Stand n.58, LLIBRES ARTESANS, 1ª Planta

Centre Arts Santa Mònica
C/ Santa Mònica, 7, Barcelona

Fira del Llibre d'Art i Disseny a Barcelona

El llibre d’autor implica una sèrie de valors: entendre el llibre com una peça d’art o d’experimentació gràfica, la cura en les edicions, l’elecció de papers, enquadernats, etc. Al mateix temps, en anteposar la qualitat a l’interès comercial i el contacte directe amb el comprador, es genera un col·lectiu a mig camí de l’art, l’artesania, el disseny i les arts gràfiques.

Durant els quatre dies de la trobada, Arts Santa Mònica serà un espai d’activitat permanent, un punt de trobades de passadís per a professionals i amants dels llibres d’artista, els llibres artesans i els experiments editorials, amb petites exposicions, taules rodones, conferències, tallers i presentacions de llibres.

Sant Jordi, dia del llibre d'autor!

Sant Jordi és el dia del llibre, però també de l’escriptura i de la lectura. Arts Libris vol acostar-vos a aquells llibres que estan fets amb cura, amb els quals s’experimenta i que exploren els límits del propi format. Disseny, art, enquadernació, papers, gravats, il·lustració, etc., tot al servei de l’objecte llibre o del llibre objecte. En una Rambla plena de llibres manufacturats, per fi podrem trobar, comprar i gaudir del llibre d'autor.

Les novetats de Llibres Artesans

Ubicació de Llibres Artesans: stand 58, 1ª planta

ubicació parada Llibres Artesans Arts Libris

Horaris Arts Libris

INAUGURACIÓ: 20 d'Abril a les 13:00h
Dissabte 20 d'Abril – 13h a 20h.
Diumenge 21 d'Abril – 11h a 20h.
Dilluns 22 d'Abril – 11h a 20h.
Dimarts 23 d'Abril – 11h 20h.

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2013 en un mapa més gran

relacionat
Compartir a les xarxes socials