Amb ganes de Sant Jordi!

Si, ja sé que ara mateix falta gairebé un any, però publico les imatges una setmana tard (m'ha estat impossible fer-ho abans, si heu seguit l'agenda ho entendreu), o bé amb uns 360 dies d'anticipació? Va anar tot tan bé que prefereixo veure-ho així!

Aquesta era la cara que feia jo just en començar; a banda del cansament ja vaig ben feliç! (foto: Bel Olid)

Ferran Cerdans amb els Llibres Artesans

Signar sense parar

Per la meva banda, duia el sisè recull d'aforismes originals retallables, L'altra cara de la galeta, que va ser molt ben acollit. Però les grans triomfadores del dia van ser les dues autores que debutaven amb els seus propis Llibres Artesans, que no van parar de signar. Sort que van fer escalfaments!

Sarah Dahan i Bel Olid escalfant canells

La Bel Olid presentava Passions mínimes i Vides mínimes (microcontes, nanoidees...) i la Sarah Dahan Un hambre incómoda (microcontes biogràfics o microbios). Aquests vas ser els dos únics moments en els que vaig poder fer una foto, quan tot just havien començat. Després va ser impossible, quina bogeria! :D

Bel Olid i Sarah Dahan signant Llibres Artesans

Bel Olid i Sarah Dahan atenent lectores a Llibres Artesans

Més imatges de la Diada

Teniu més imatges de la diada al Pinterest de Llibres Artesans i al de la Bel Olid, i a l'àlbum picasa Sant Jordi a Barcelona. Esperem que us portin bons records i fins molt aviat!

Moltes gràcies!

Gràcies a tothom que va fer possible aquesta Diada tan genial. I quines ganes de Sant Jordi!

relacionat
articles: 
Compartir a les xarxes socials