llibres enquadernats amb aigua embotellada per l'Arts Libris

Enviat per ferran el dj., 18/04/2013 - 07:36

La passada fira a Terrassa, un home em va comprar un exemplar del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi “per recolzar”, em va dir, cosa que li agraeixo doblement (el recolzament i la sinceritat). Després va afegir “sempre seràs pobre!”, en clau d’humor del bo, d’aquest que s’empra per dir les veritats.

Avui, després de gairebé cinc dies sense aigua a casa (m’estalvio parlar de les implicacions d’aquest fet quan estàs preparant Arts Libris), m’he adonat que tenia raó.

M'explico: com que no tinc aigua corrent he hagut d’enquadernar amb aigua mineral. Si tingués un mínim sentit del negoci, hagués dissenyat uns adhesius amb el lema “enquadernat amb aigua de deu embotellada en origen”, o bé “enquadernat amb Solán de Cabras”. Però com que aquest sentit em manca, em limito a escriure un post, perquè em fa gràcia la situació i per compartir-la amb vosaltres.

Avui doncs, m’ha quedat clar que sempre seré pobre. En diners. El vostre recolzament i la vostra sinceritat em fan immensament ric.

Ens veiem per l'Arts Libris :)