Llibres Artesans a FIREM Terrassa -última parada fins Sant Jordi!

13/04
dissabte

FIREM Terrassa Respon

Última parada de Llibres Artesans abans de Sant Jordi! Podreu veure les principals novetats, entre les quals destaca el llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb tots els exemplars únics i originals il·lustrats per artistes diferents o pel mateix autor.
Us hi espero aquest dissabte dia 13 d'abril de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda.

Plaça del Progrés, Terrassa, Barcelona

Última parada de Llibres Artesans abans de Sant Jordi

Si voleu veure, tocar, ensumar i llegir les novetats de Llibres Artesans per Sant Jordi, aquesta és la vostra! El protagonista de la parada serà el llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi, però hi haurà també els clàssics de Llibres Artesans i alguna sorpresa.

Si voleu veure les diferents versions d’artista de les cobertes del Perdonin, les tindreu totes juntes a la parada, incloent la última incorporació: els llibres serigrafiats de Rafa Normal. També queden exemplars dels llibres il·lustrats per la Sandra March, la versió del DKO a grafit i la nova sèrie Dòmino de disseny propi de l’autor, Ferran Cerdans Serra.

Recordar-vos que estem d'aniversari i que per cada comanda rebreu de regal una còpia de l’Enfilall anecdòtic, la mítica tira de poemes per penjar a la rosa de Sant Jordi amb la que va començar Llibres Artesans l’any 2002.

FIREM, una fira diferent

Firem és una fira d’artesania i d’intercanvi de productes de segona mà. Terrassa Respon vol intentar amb aquesta iniciativa promoure formes alternatives de comerç, afavorint el mercat de l’intercanvi i l’artesania. "La nostra filosofia és que no hi hagi comerços ni botigues, simplement sigui gent que fa les seves coses i les vulgui vendre o compartir, gent que vulgui canviar els seus estris antics per nous...”

Hi haurà parada de menjar a preus molt econòmics per als participants de la fira (cuscús a 3€!) i unes 25 parades entre les que, segur, trobareu allò que necessiteu per comprar o bé per intercanviar. Firem s’ha consolidat en molt poc temps com una aposta ferma, participativa i multitudinària.

Altres llibres de la cooperativa Cultura21

A la taula de Llibres Artesans podreu trobar-hi també els llibres de l'editorial Tigre de Paper, també de Manresa i amb la que Llibres Artesans forma la cooperativa Cultura21. Unim esforços per una cultura crítica!

Propera parada: Sant Jordi a l’Arts Libris

Si no ens veiem a Terrassa, la propera parada és l’Arts Libris, del 20 al 23 a l’Arts Santa Mònica. Allí podreu venir a recollir les comandes anticipades -molt recomanable si voleu exemplars de les sèries d’artista!- i veure totes les novetats de Llibres Artesans per Sant Jordi 2013. En l’una o en l’altra, espero que ens veiem!

Moltes gràcies pel vostre suport i fins molt aviat.

Ferran

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2013 en un mapa més gran

relacionat
Compartir a les xarxes socials