Llibres Artesans al Barri Gòtic!

23-25/04
dijous/dissabte

Sant Jordi a Barcelona

Llibres Artesans participa per primera vegada al Festival del LIibre d'Artista i la Petita Edició. Tindrem l'ocasió de a conèixer-nos i retrobar-nos els 3 dies que dura el Festival:dijous dia 23 fins dissabte dia 25 al Barri Gòtic de Barcelona (veure ubicació i horaris).

Parada Llibres Artesans
Plaça Sant Just, Barcelona, Barcelona

8è Festival del Llibre d'Artista i la Petita Edició

La Fira de les Arts del Llibre neix en el marc del “Festival del Libro de Artista y la Pequeña edición” de Barcelona per tal d'ampliar la participació d'artistes, artesans, editors i qui treballi els múltiples llenguatges del llibre com a expressió artística, afavorint el col·leccionisme i l'intercanvi. Es presenten i es venen llibres d'artista i petites edicions. Els mateixos dies es conviu amb una programació de tallers i trobades sobre les arts del llibre. Més informació a la web ilde.info

Novetats Llibres Artesans Sant Jordi 2015

Tenim algunes novetats per aquest Sant Jordi, que seran un parell, a més de noves sèries dels poemaris de llibres artesans clàssics que ja podeu encarregar a la secció de llibres manuscrits de la tenda online si us voleu avançar a la Diada!

Noves sèries Llibres Artesans Sant Jordi 2015

Ubicació i horaris

Dijous dia 23 d'abril, Sant Jordi, serem a la Plaça Sant Just de les 12 del migdia fins les 10 del vespre.
Divendres 24 ens trobareu al Centre Cívic Pati Llimona, al carrer Regomir n. 3, de les 12 del migdia fins les 8 del vespre.
Dissabte 25 repetim al Centre Cívic Pati Llimona però a les 10 del matí ja obrirem portes fins les 8 del vespre.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans

Atenció que Sant Jordi és només el començament, aquí us podeu fer una idea general de la Gira del Quinze que s'apropa a gran velocitat!

relacionat
Compartir a les xarxes socials