Skip to Content

Sant Jordi al barri Gòtic!

20-23/04
sant jordi

10è Festival del Llibre d'Artista i la Petita Edició

Llibres Artesans al 10è Festival del Llibre d'Artista i la Petita EdicióLlibres Artesans torna al barri Gòtic per Sant Jordi, al Festival que omple de color durant 4 dies el pati Llimona i la preciosa Plaça Sant Just, un dels racons més especials de Barcelona per la Diada! Us hi esperem amb moltes més propostes úniques per al millor dia de l'any.
Dijous 20 fins dissabte 22 al Centre Cívic Pati Llimona.
Diumenge 23 d'abril, Sant Jordi, a la Plaça Sant Just.

10è Festival del Llibre d'Artista i la Petita Edició

La Fira de les Arts del Llibre neix en el marc del “Festival del Libro de Artista y la Pequeña edición” de Barcelona per tal d'ampliar la participació d'artistes, artesans, editors i qui treballi els múltiples llenguatges del llibre com a expressió artística, afavorint el col·leccionisme i l'intercanvi. Es presenten i es venen llibres d'artista i petites edicions. Els mateixos dies es conviu amb una programació de tallers i trobades sobre les arts del llibre. Més informació a la web ilde.info

Ubicació i horaris del Festival

Dijous 20 d'abril, Centre Cívic Pati Llimona: inauguració del Festival a les 17:00, obert al públic fins a les 20:00.
Divendres 21 d'abril, Centre Cívic Pati Llimona: obert al públic de 10:00 a 20:00h.
Dissabte 22 d'abril, Centre Cívic Pati Llimona: obert al públic de 10:00 a 20:00h. (Pausa al migdia de 14 a 16h.)
Dimenge 23 d'abril, Sant Jordi, Plaça Sant Just "Plaça dels llibres imaginats": Inauguració a les 12:00h, obert fins a les 20:00.

Llibres Artesans que hi podreu veure, llegir, ensumar...

Els Llibres Artesans prenen tot el seu sentit en una fira com aquesta, així que miraré de dur-hi una bona selecció d'obres úniques i originals.(Per actualitzar amb les novetats 2017 en el moment de publicar aquesta nota a l'agenda)

Llibre narrativa Gota malaia

Primer de tot, Gota Malaia, el setè recull de microcontes i aforismes en format retallable propi, per duplicat, fet a mà per l'autor. Aquest recull està tenint molt èxit i és, sens dubte, el que desapareix més ràpidament de tots els retallables -si exceptuem les múltiples edicions del Màximes i mínimes.

Llibres artesans manuscrits

Comptarem amb alguns exemplars dels llibres poema manuscrits
Xiuxiueigs i Ànimes nues.

Llibre poema Ànimes nues de Ferran Cerdans

Narrativa breu

Finalment, també hi trobareu la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez, així com la nova sèrie del DKO.

Format retallable

Pel que fa al format retallable, hi trobareu també els llibres de microcontes Vides Mínimes i Passions Mínimes de la Bel Olid i Un hambre incómoda i Al otro lado del bosque, de Sarah Dahan.

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2017

relacionat