Novetats Llibres Artesans Sant Jordi

Les novetats a Llibres Artesans per aquest Sant Jordi del 2014 són dos llibres de microcontes de la Bel Olid, un llibre de microbios de la Sarah Dahan, el nou llibre d'aforismes de Ferran Cerdans i noves sèries del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi. Tots aquests llibres ja els teniu disponibles a la tenda online!

Noves autores i nous llibres de microtexts

novetats Llibres Artesans Sant Jordi 2014

Enguany se sumen al projecte dues autores, que debuten amb els seus reculls propis de microtexts: la Bel Olid amb Passions mínimes i Vides mínimes (microcontes, nanoidees...) i la Sarah Dahan amb Un hambre incómoda (microcontes biogràfics o microbios). Per la seva banda, el Ferran Cerdans publica el sisè recull d'aforismes, L'altra cara de la galeta.

Passions mínimes, llibre de la Bel Olid

Noves sèries del Perdonin

sèrie LP de l'autor del llibre

Ja teniu disponible a la tenda online per aquest Sant Jordi les noves sèries del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi. La sèrie LP de l'autor i els exemplars que queden disponibles de les últimes sèries en col·laboració amb artistes: Joan Turu, Eva Soto, Aroa Vivancos, Sandra March i Montse Bugatell (en la imatge).

Sèrie Montse Bugatell del llibre de contes curts

Llibres Artesans a Barcelona

I finalment, una altra de les novetats importants per aquest Sant Jordi és la ubicació. Llibres Artesans muntarà parada a la Plaça Tetuan, 1, a Barcelona. L'autor i artesà Ferran Cerdans hi serà tot el dia, atenent-vos i signant exemplars. La Bel Olid i la Sarah Dahan signaran els seus nous reculls de 6 de la tarda a 8 del vespre. Ens hi veiem!

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2014 en un mapa més gran

relacionat
articles: 
Compartir a les xarxes socials