Sant Jordi a Santpedor

23/04
SANT JORDI

Llibres Artesans a Santpedor, Sant Jordi 2018

SANT JORDI A SANTPEDOR

Des del primer dia de Llibres Artesans, sempre he pensat a muntar parada de Sant Jordi al poble on vaig néixer. Enguany, per fi, es donen les circumstàncies per fer-ho possible, així que allí ens trobareu! Dilluns 23 d’abril, la nostra Diada, el millor dia de l'any, a la Plaça Gran de Santpedor (Barcelona). Tot el dia.

Llibres Artesans per Sant Jordi

Per aquest Sant Jordi de 2018 us hem preparat tres dies de Llibres Artesans, per donar-vos diferents opcions, amb la intenció de compartir la Diada amb vosaltres. Els dies 21 i 22 d’abril podeu acostar-vos al Taller obert, un cap de setmana idoni per fer-vos amb els vostres llibres de regal i no haver de patir pel 23. El dilluns 23, Sant Jordi, serem també a Santpedor, però en aquest cas a la Plaça Gran, ben a prop del Timbaler del Bruc. Esperem que, d’aquesta manera, tant si veniu de lluny com si sou de la comarca del Bages, podreu trobar el moment d’acostar-vos a llegir i fullejar els llibres i aquarel·les que us hem preparat. Moltes gràcies i fins aviat!

Llibres Artesans que hi podreu veure, llegir, ensumar...

Aquesta Diada podreu veure les novetats de Llibres Artesans però també reedicions d'alguns clàssics del projecte literari. Una de les novetats serà número 8 de la revista d'autor Un Mar Degota, especial de Sant Jordi. Les persones que hi esteu subscrites podreu passar a recollir el vostre exemplar. També seria un bon moment, si teniu el llibre anual pendent, per escollir el vostre llibre manuscrit!

Un mar degota n. 7, revista d'autor de Ferran Cerdans Serra

Llibres artesans manuscrits

Comptarem amb diversos exemplars de llibres poema manuscrits, en especial les noves sèries del Gira-sol nocturn, amb cobertes a l'acrílic de l'autor, així com Xiuxiueigs, Ànimes nues i Petjades obagues amb les cobertes art original de l'aquarel·lista Eva Elias.

Ànimes nues, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes Eva Elias

Xiuxiueigs, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes Eva Elias

Gira-sol nocturn, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes Eva Elias

Flors d'aigua i punts de llibres

En aquesta edició de LA NAU podreu veure i tocar l'obra conjunta amb l'aquarel·lista Eva Elias: texts propis manuscrits per Ferran Cerdans Serra sobre les Boscúries i les noves Flors d'aigua de l'Eva. També hi durem punts manuscrits, alguns amb motius de roses ideals per Sant Jordi.

Flors d'aigua per Sant Jordi a Santpedor. Eva Elias i Ferran Cerdans

Rosa de Sant Jordi manuscrita; Eva Elias i Ferran Cerdans Serra

Punts de llibre de Sant Jordi de l'aquarel·lista Eva Elias, amb texts manuscrits de Ferran Cerdans Serra

Micronarrativa per compartir

La novetat d'enguany en micronarrativa retallable és el Cítrics breus, aforismes i microcontes cítrics i refrescants. A més d'aquest nou llibre de narrativa hiperbreu, amb 51 peces originals de Ferran Cerdans Serra, hi trobareu també exemplars del Micromenta i del Gota malaia. Tots aquests llibres són fets a mà per l'autor, en el format de disseny propi retallable, impresos per duplicat i microperforats per arrencar i compartir, escampar, regalar...

CÍTRICS BREUS, micronarrativa per compartir, Ferran Cerdans Serra 2017/18

CÍTRICS BREUS, micronarrativa retallable de Ferran Cerdans Serra, 2017/18

El DAU AL BROSSA

Primera sèrie del llibre d’artista que va guanyar el 2n Premi al Concurs Internacional de Llibres d’Artista en Homenatge a Joan Brossa, organitzat pel grup de recerca de la Universitat de Barcelona “Poció. Poesia i Educació” en el marc de les II Jornades Internacionals de Poesia.

Es tracta d'un dau que ha passat, com per les mans d’un mag Brossià, del volum a un pla. Si es vol abandonar a la sort, es pot tirar en una taula llarga. L’últim número que es veu sencer entre les dues ratlles negres és el resultat de la tirada. El moviment va desplegant tres poemes de Brossa que, esfilagarsats entre els números, donen sentit a la tirada i al llibre. És a dir, li donen una altra dimensió que podria ser la tercera. Però no, no aquesta. Una altra tercera.

Llibre Dau, Ferran Cerdans Serra, 2016

Narrativa breu

Finalment, també hi trobareu la nova sèrie del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original del Pep Perez.

[Nova sèrie Pep Pérez recull de contes curts Perdonin

Lectura de texts a les 5 de la tarda

Durant aquest taller obert també hi haurà lectura de texts a les 5 de la tarda. Llegirem fragments de relats breus, aforismes, microcontes, poemes... tant dels llibres artesans com dels relats per emportar, les aquarel·les, els punts manuscrits i altres artefactes literaris. Podeu venir a escoltar o bé afegir-vos a la lectura.

Lectura de texts, a les 5 de la tarda, en totes les parades de Llibres Artesans.

relacionat
Compartir a les xarxes socials