Llibres Artesans torna a Soulmade!

15/11
diumenge

Soulmade II

Torna la fira d'artistes Soulmade i Llibres Artesans repeteix, ens va agradar molt aquesta jornada dedicada a la creació artística amb il.lustració, disseny, graffiti, exhibicions, música, performances, etc. Us hi esperem de nou! Diumenge 15 de novembre, de 12:00h fins 20:00.

Poble Espanyol de Barcelona
Av. Francesc Ferrer i Guardia, 13, Barcelona

Soulmade, gaudim de l'art

Llibres Artesans participa per primera vegada a Soulmade, una jornada dedicada a l'artista i a les seves creacions; un dia per compartir amb altres professionals del sector, amb amants de l'art, amb aquells que busquen originalitat i noves tendències i amb altres artistes; un dia pensat per a persones inquietes que volen descobrir un món amb ànima. Una jornada en la que podreu descobrir creacions en il.lustració, disseny, graffiti, etc. així com exhibicions, música, performances... i Llibres Artesans. Trobareu més informació a la pàgina www.soulmadebcn.com.

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquest espai hi podreu veure les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes, varis exemplars dels nous Fullam de tardor en colors de tardor; alguns exemplars del recull de poemes curts manuscrits Petjades Obagues, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans

notícies: