Tornem a Barcelona; ens va agradar!

17/05
dissabte

Soulmade BCN

Llibres Artesans torna a Barcelona després d'un magnífic Sant Jordi, en aquesta ocasió a Soulmade, jornada dedicada a la creació artística amb il.lustració, disseny, graffiti, exhibicions, música, performances, etc.
Dissabte 17 de maig, de 12:00h fins 20:00.

Pati de les Dones; CCCB
Montalegre, 5, Barcelona

Llibres Artesans que hi trobareu

En aquesta primera edició de Soulmade hi trobareu les noves sèries de llibres manuscrits de microcontes i aforismes a dues tintes; varis exemplars de diferents llibres de poemes curts manuscrits, també una selecció del recull de contes curts Perdonin que no em disculpi, amb cobertes art original de varis artistes i també de l'autor, així com els llibres de microcontes i aforismes en format retallable Selecció del quinze, Vides Mínimes, Passions Mínimes i Un hambre incómoda. Per completar la parada, alguns llapis amb aforismes manuscrits i els clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Soulmade, gaudim de l'art

Llibres Artesans participa per primera vegada a Soulmade, una jornada dedicada a l'artista i a les seves creacions; un dia per compartir amb altres professionals del sector, amb amants de l'art, amb aquells que busquen originalitat i noves tendències i amb altres artistes; un dia pensat per a persones inquietes que volen descobrir un món amb ànima. Una jornada en la que podreu descobrir creacions en il.lustració, disseny, graffiti, etc. així com exhibicions, música, performances... i Llibres Artesans. Trobareu més informació a la pàgina www.soulmadebcn.com.

Ubicació parada Llibres Artesans

La parada de Llibres Artesans és just al davant dels arbres. Podeu veure la ubicació exacta al plànol i recorregut des de l'entrada principal. Ens hi veiem!

Parada Llibres Artesans Soulmade CCCB

Mapa d'activitats de Llibres Artesans

relacionat
Compartir a les xarxes socials