Inaugurem el nou espai!

23-24/06
cap de setmana

TALLER OBERT inauguració Llibres Artesans

TALLER OBERT

Ens hem traslladat! Per inaugurar el nou espai vital i de creació artística, us convidem a visitar-lo. Podreu veure-hi llibres, maquetes, aquarel·les, col·laboracions... i el número 9 de la revista d'autor Un mar Degota. Hi serem dissabte 23 i diumenge 24 de juny, de les 11 del matí a les 8 del vespre. Llibres Artesans, NOU ESPAI: Carrer Sant Josep, 21, 4t de Manresa.

Escriptori obert

Durant aquests dos dies de taller obert (o bé estudi/escriptori obert), que inaugura el nou espai, podreu mirar de ben a prop aquarel·les de l’Eva Elias, obra cal·ligràfica en gran format del Ferran Cerdans Serra, llibres en diferents estadis de procés, obres úniques, peces històriques, maquetes actuals… però també conversació, piscolabis, vermut, berenar… A qualsevol hora tindrem alguna tapeta per picar, cuinada pel Ferran. Potser coincidiu també amb artistes que formen part d’aquesta història i que hi han participat d’una manera o d’una altra.
Podeu aprofitar per recollir el vostre exemplar de l'Un Mar Degota número 9 (estiu 2018), que us hi estarà esperant, i triar el vostre exemplar de llibre gratuït amb la subscripció, si s’escau.
Si no la coneixeu encara, hi coincidireu amb l’Alai, que forma part del projecte des que va arribar a casa ara fa uns 10 anys. Mentrestant us convido a llegir l'entrada Amor condicional.

Postal Alai 2015 : Ferran Cerdans - Llibres Artesans

Un repàs a la història fins avui

En aquest Taller obert podreu veure llibres singulars, maquetes, com la primera que vaig fer de llibre manuscrit, llibres en formats propis que podreu comprovar com han anat canviant al llarg dels anys...

Llibre poema Flascó d'essències curatives, Ferran Cerdans Serra, 2003

També hi trobareu mostres de col·laboracions, originals de prova d’artistes que han participat en diferents llibres d’encàrrec, retalls… I per acabar, apunts, mostres, esquemes i maquetes dels dissenys propis. El recorregut històric arribarà fins al dia d’avui, de manera que també hi trobareu els llibres artesans actuals, el fanzine Un mar Degota, llibres en procés (els que es poden veure), etc.

Llibres Artesans que hi podreu veure, llegir, ensumar...

Exposarem les novetats de Llibres Artesans però també reedicions d'alguns clàssics del projecte literari. Una de les novetats serà número 9 de la revista d'autor Un Mar Degota, que es correspon a l'estiu de 2018. Les persones que hi esteu subscrites podreu passar a recollir el vostre exemplar. També seria un bon moment, si teniu el llibre anual pendent, per escollir el vostre llibre manuscrit!

Un mar degota n. 7, revista d'autor de Ferran Cerdans Serra

Llibres artesans manuscrits

Comptarem amb diversos exemplars de llibres poema manuscrits, en especial les noves sèries del Gira-sol nocturn, amb cobertes a l'acrílic de l'autor, així com Xiuxiueigs, Ànimes nues i Petjades obagues amb les cobertes art original de l'aquarel·lista Eva Elias.

Xiuxiueigs, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, cobertes Eva Elias

Gira-sol nocturn, llibre poema de Ferran Cerdans Serra, sèrie en acrílic de l'autor

Flors d'aigua i punts de llibres

Com en totes les exposicions actuals, podreu veure i tocar l'obra conjunta amb l'aquarel·lista Eva Elias: texts propis manuscrits per Ferran Cerdans Serra sobre les Boscúries, Flors d'aigua i Aquarel·la infantil de l'Eva Elias. També hi veureu els últims punts manuscrits.

Boscúries; aquarel·les de l'Eva Elias amb aforismes originals de Ferran Cerdans Serra manuscrits per l'autor.

Retrat de gat; aquarel·la de l'Eva Elias, texts de Ferran Cerdans Serra manuscrits per l'autor. Ànimes nues, 2008

Aquarel·la de l'Eva Elias amb texts de Ferran Cerdans Serra manuscrits per l'autor.

Punts de llibre de Sant Jordi de l'aquarel·lista Eva Elias, amb texts manuscrits de Ferran Cerdans Serra

Micronarrativa per compartir

La novetat d'enguany en micronarrativa retallable és el Cítrics breus, aforismes i microcontes cítrics i refrescants. A més d'aquest nou llibre de narrativa hiperbreu, amb 51 peces originals de Ferran Cerdans Serra, hi trobareu també exemplars del Micromenta i del Gota malaia. Tots aquests llibres són fets a mà per l'autor, en el format de disseny propi retallable, impresos per duplicat i microperforats per arrencar i compartir, escampar, regalar...

CÍTRICS BREUS, micronarrativa per compartir, Ferran Cerdans Serra 2017/18

El DAU AL BROSSA

Primera sèrie del llibre d’artista que va guanyar el 2n Premi al Concurs Internacional de Llibres d’Artista en Homenatge a Joan Brossa, organitzat pel grup de recerca de la Universitat de Barcelona “Poció. Poesia i Educació” en el marc de les II Jornades Internacionals de Poesia.

Llibre Dau, Ferran Cerdans Serra, 2016

Lectura de texts a les 5 de la tarda

Durant aquest taller obert també hi haurà lectura de texts a les 5 de la tarda. Llegirem fragments de relats breus, aforismes, microcontes, poemes... tant dels llibres artesans com dels relats per emportar, les aquarel·les, els punts manuscrits i altres artefactes literaris. Podeu venir a escoltar o bé afegir-vos a la lectura.

Lectura de texts, a les 5 de la tarda, en totes les parades de Llibres Artesans.

relacionat
Compartir a les xarxes socials