Taller a la Fira del conte de Medinyà

02/06
diumenge

Taller a la Fira del conte

La Fira del conte de Medinyà ret homenatge a l’escriptor Hans Christian Andersen; enguany hi tornem amb un taller de literatura reciclada en el que crearem una història.

Diumenge 2 de juny, de 10 del matí a 7 de la tarda.

Medinyà, Girona

Tot un poble dedicat al conte

Tornem a Medinyà a la meravellosa Fira del conte, un esdeveniment que no us podeu perdre si us agrada el món de les rondalles, la narrativa oral, la il·lustració, els jocs i tot allò que tingui a veure amb el món del conte. Podeu veure fins a quin punt és extraordinària aquesta cita consultant la programació: tot un poble dedicat al conte, digne de veure i de viure!

La participació de Llibres Artesans consisteix en una versió adaptada del taller de literatura reciclada, que en aquesta ocasió estarà dedicat al món del còmic i amb especial èmfasi a la narrativa visual. Així doncs crearem una història partint de retalls i fotocòpies que usarem a mode de collage i ho enllaçarem tot plegat amb dibuixos a retolador i text manuscrit.

Us esperem doncs aquest diumenge 2 de juny, tot el dia a Medinyà, al costat de Girona; fins llavors podeu anar recollint còmics i revistes per reciclar i en farem una història pròpia.

Salut i tisores!

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2013 en un mapa més gran

relacionat
Compartir a les xarxes socials