Taller de Llibres Artesans a MECONIUM

25/10
divendres

MECONIUM trobada d'art

Taller de pintar cobertes i enquadernació cosida del llibre de contes curts Perdonin que no em disculpi a la MECONIUM TROBADA D'ART JOVE, que enceta les seves aventures amb una programació espectacular! Divendres 25 d'octubre, de 17:00 a 00:00h.

CC Cotxeres de Sants
Carrer de Sants, 79, Barcelona, Barcelona


MECONIUM és un nou esdeveniment de dinamització artística obert a tothom, una gran festa cultural, una explosió que acollirà artistes emergents, amb esperit jove i innovador, que treballin amb tot tipus d’arts visuals: arts plàstiques, arts escèniques i audiovisuals.

Llibres Artesans participa en aquesta Trobada d’art jove a Sants, amb el taller de pintura de cobertes i enquadernació cosida de l'últim llibre de contes curts del Ferran Cerdans Serra: Perdonin que no em disculpi per fer els llibres a mà.

La Fresca i joves artistes s'han associat amb l’objectiu de crear un espai per a la trobada, l’intercanvi i l’exposició. Es fomentarà el contacte i l’intercanvi de coneixements entre artistes, que posaran en diàleg diferents llenguatges a través d’obres híbrides i eclèctiques.

La Trobada serà, també, un escenari i espai d’exposició gratuït on els artistes podran donar a conèixer la seva producció a tot tipus de públic. A més, es buscarà la implicació d’aquest públic en les obres i espectacles, amb la intenció que els ciutadans-espectadors visquin l’art de forma propera i participativa.

MECONIUM es convertirà en un espai de trànsit on artistes, obres i públic es barrejaran: els visitants podran caminar entre escultures i quadres, sentir música en directe, ser interpel·lats pels actors dels espectacles teatrals, etc.

Allí us esperem doncs! Encara falta però el taller s'està preparant perquè no falli res; anirem informant. Mentrestant podeu xalar una mica amb la programació; és impressionant!

Gràcies MECONIUM i fins el 25!

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2013 en un mapa més gran