Nou Taller de Llibretes Reciclades al Somiatruites

taller de llibretes reciclades El proper Mercat Somiatruites, que celebrarem aquest dissabte 4 de Juny a la Plaça Major de Manresa, serà una edició conjunta amb el Festival de Música Electrònica Manrusionica, per amor a l'art. En el mateix espai, doncs, hi trobareu els habituals "artirstros i artesanades" dels somiatruites juntament amb una carpa de Djs que estarà activa tot el dia. També podreu participar al taller de llibretes reciclades. Ens hi veiem!(?)

Compartir coneixements i la filosofia D.I.Y. o "fes-ho tu mateix", formen part intrínseca del projecte llibres artesans, i per aquest Mercat Somiatruites reciclem el taller de llibretes reciclades.

Per a participar-hi no cal que dueu res, tot el material el trobareu a la parada, però si voleu podeu dur els vostres propis cartrons dels que teniu casa i no sabeu què fer-ne (caixes de galetes, cereals, etc) i fulls usats en una sola cara.

Per culpa del valor mal entès del reciclatge sembla que omplir els contenidors és bo pel planeta, que quan més tones recicla una ciutat més "avançada" és aquesta, quan en realitat és un símptoma de que s'estan generant massa residus, amb tota la despesa energètica i contaminació que això comporta.

El reciclatge ben entès, però, comença per no generar residus, i això ho podem resumir en dues regles de matemàtica casolana molt senzilles:
- que entri menys material a casa
- que surti menys material de casa
Una de les accions més efectives respecte el segon punt és aprofitar els materials que tenim a casa i que massa sovint acaba als contenidors.

El taller és gratuït, obert a tothom i permanent durant tot el Mercat Somiatruites + Manrusionica

Podeu venir individualment o bé agrupar-vos en petits grups

Ens hi veiem!!!

Compartir a les xarxes socials