Que comenci l'any!

04/02
dissabte

Taller de llibretes reciclades

Taller de llibretes al Retroencants CerveraTaller als Retroencants Cervera Market, que se celebra als Encants del llibre cada mes. Vintage, antiguitats, subhastes, vermut, elecroswing... i, en aquesta ocasió, taller de llibretes reciclades. Us hi esperem!
A càrrec de Ferran Cerdans Serra
Dissabte 4 de febrer, de les 11 del matí a les 2 del migdia.
Encants del Llibre; C/ Major, 11; Cervera (Lleida).

Vila del llibre de Cervera

La Vila del llibre de Cervera va començar l'any passat, sumant-se així a la Xarxa de Booktowns de Catalunya, el projecte global de Viladelllibre.cat. El fet de ser Vila del llibre, però, no es limita a la fira en la que vam participar, sinó que inclou activitats durant tot l'any. Una d'aquestes activitats són els Retroencants Cervera Market. Se celebra el primer dissabtes de cada mes als Encants del llibre del Carrer Major. Vintage, antiguitats, subhastes, vermut, elecroswing... i, en aquesta ocasió, taller de llibretes reciclades. Us hi esperem!

Un taller de llibretes casolanes

En aquest taller aprenem a fer llibretes reciclades i blocs de notes D.I.Y./Fes-ho Tu mateix. Amb cartrons d'embalatge dels que tenim per casa (caixes de galetes, de cereals, etc) farem les cobertes i amb papers reciclats (apunts, treballs...) farem el plec interior i finalment ho cosirem amb fil de cànem.

llibretes reciclades patrulla colajet

Materials del taller

Per participar en aquest taller no cal dur res, però podeu dur els vostres propis cartrons que tingueu per casa (caixes de galetes, cereals, etc) i us agradin especialment, així com fulls usats en una sola cara.

participants taller llibretes reciclades

Llibres Artesans que hi podreu veure, llegir, ensumar...

Primer de tot, Gota Malaia, el setè recull de microcontes i aforismes en format retallable propi per duplicat fet a mà per l'autor. Aquest recull ha tingut molt èxit i és, sens dubte, el que desapareix més ràpidament de tots els retallables -si exceptuem les múltiples edicions del Màximes i mínimes, és clar!

Llibre narrativa Gota malaia

Pel que fa al format retallable, hi trobareu també els llibres de microcontes Vides Mínimes i Passions Mínimes de la Bel Olid i Un hambre incómoda i Al otro lado del bosque, de Sarah Dahan.

Llibres artesans manuscrits

Comptarem amb la nova sèrie del llibre poema manuscrit Xiuxiueigs, així com la primera sèrie de l'autor del llibre poema Gira-sol nocturn. Aquesta última novetat he trigat més d'un any en donar-la per acabada; literatura a foc lent!

Llibre poema Ànimes nues de Ferran Cerdans

Llibre poema Gira-sol nocturn de Ferran Cerdans

Per completar la parada, els ja clàssics relats per emportar. Tot això disponible per fullejar, llegir, ensumar, tocar i remenar!

Mapa d'activitats de Llibres Artesans, 2017

relacionat
Compartir a les xarxes socials