Llibres Artesans a Lleida!

3-4/05
cap de setmana

25ª Fira de Titelles

Un any més, el fantàstic món de les titelles inundarà la ciutat. Entre les activitats paral·leles hi ha la Fira d'Artesans Familiars en la que participarà Llibres Artesans, per primera vegada a Lleida. No us ho perdeu! Dissabte 3 i diumenge 4 de maig, de les 11 del matí a les 8 del vespre

Fira d'Artesans Familiars
Plaça Comèdies, Lleida, Lleida

La fira de titelles de referència

Per 25ª vegada, el fantàstic món de les titelles inundarà els carrers, places i teatres de Lleida. La Fira de Titelles ha esdevingut una plataforma de mercat per als professionals dels titelles, però al mateix temps de difusió artística, i tot això sense minimitzar la vessant lúdica i festiva de les titelles.

La Fira congrega una mitjana de vint companyies, que conformen un programa farcit d’actuacions, però també es programen activitats paral·leles que han ajudat a que la Fira esdevingui un referent.

Llibres Artesans, per primera vegada a Lleida

Dins de la Fora de Titelles es realitzen tres fires paral·leles: 14a Fira del Llibre de les Arts Escèniques, 11a Fira d'Artesans d eTitelles i enguany la 1a Fira d'Artesans Familiars, que és en la que participa Llibres Artesans. Ja ho sabeu doncs, tot un món us espera a Lleida i a la parada de Llibres Artesans, dissabte 3 i diumenge 4 de maig, de 11:00 a 20:00, a la zona de davant de la Catedral. Visca!

Mapa d'ubicació de Llibres Artesans

Mostra Agenda LLIBRES ARTESANS 2014 en un mapa més gran

notícies: