Un Mar Degota número 1

Ha nascut la revista d'autor Un Mar Degota amb aquest primer número.

Un mar degota n.1, revista d'autor de Ferran Cerdans Serra, estiu 2016

Benvinguda al número 1

Em fa molta il·lusió iniciar aquest projecte amb vosaltres. A més d’un contacte directe i un agraïment al vostre mecenatge, també és una manera de no adormir-se, de “passar comptes”, de compartir amb vosaltres els progressos, les opinions personals, tal vegada les decepcions.

He decidit que el rebreu tots els patreons, si més no aquest primer número, amb independència de la vostra aportació mensual. Més endavant ja anirem veient; espero que de mica en mica anem ampliant la família! Aquest primer mig any el temps a les fires ha estat força desastrós i ho estic portant força bé gràcies, en bona part, a aquesta iniciativa.

Aquest fanzin és contingut que rebeu en exclusiva d’avançada: potser sortirà més endavant, però a vosaltres ja us haurà arribat molt abans. De totes maneres, us convido a difondre’l amb imatges, cites, etc. i moure’l a les xarxes socials.

Si anem ampliant la família el projecte s’anirà enfortint. Com més gran sigui la base, més lluny arribarem i més obres literàries, artístiques i de tota mena aniran sorgint d’aquest cap de pardals.

No oblidem que això és un experiment, que anirà evolucionant amb el temps. M’he esforçat en fer-lo el millor possible; totes les crítiques i idees seran, per tant, molt benvingudes.

En els propers números m’agradaria aprofundir més en la funció social de l’escriptor, tot preparant també la celebració dels 15 anys de Llibres Artesans.

Us convido també a aportar-hi escrits, dibuixos, imatges… si voleu sortir al UN MAR DEGOTA em podeu escriure i en parlem!

Moltes gràcies per TOT!

Un mar degota n.1, detall interior. Tardor 2016

Índex del número 1

  • Benvinguda al número 1.
  • Per què segueixes publicant els primers llibres manuscrits?
  • Aforisme comentat: Col·laboracionisme il·lustrat.
  • Aforisme comentat: Downgrade curricular.
  • L'artesania és horitzontal.
  • L’art és una manera de veure el món.
  • Per què no fas més llibretes?
  • Aforismes en procés.
  • El gènere en els poemes.
  • Estic treballant en....

A la butxaca, adjunts a la revista

A) Punt de llibre pintat a mà i manuscrit.
B) Un grapat de raviolis.
C) Gamma de colors del nou Gira-sol nocturn.

Un mar degota n.1, adjunts a la butxaca. Estiu 2016

Com aconseguir aquesta revista d'autor

"Un mar degota" és una recompensa en agraïment a una donació anual per donar suport al projecte literari Llibres Artesans. Com a tal, l'única via per aconseguir-la és mitjançant subscripció. Amb el primer nivell, teniu dret als 4 números de la revista, que rebreu a casa o bé entregada en mà per l'autor. Amb el nivell següent, a més, podeu triar un llibre gratis anual de tot el catàleg de Llibres Artesans.

OPCIONS DE SUBSCRIPCIÓ

fitxa tècnica

Títol: Un Mar Degota n. 1.
Es correspon a: Estiu 2016.
Autor: Ferran Cerdans Serra.
Copyright: Ferran Cerdans Serra.
Llicència: Llibres Artesans v0.2 o posterior.
Pàgines: 16.
Publicat per Llibres Artesans el 18/08/2016.
Idioma: Català.

relacionat
títols: