Un Mar Degota número 2

Ja teniu disponible el número de la revista d'autor Un Mar Degota, que correspon a la tardor de 2016.

Benvinguda al número 2

El més destacat del trimestre ha estat el 2n Premi obtingut en el I concurs Internacional de Llibres d’Artista en homenatge a Joan Brossa, d’una banda, i de l’altra l’entrevista que em va fer en David Guzmán per al programa Terrícoles. Veureu que he estructurat aquest “Un mar degota”, precisament, al voltant dels temes que van anar sorgint al plató de BTV. Emparant-nos en l’habitual analogia de l’iceberg, aniré aprofundint en temes que van quedar sota l’aigua i recuperant, també, comentaris que em vaig deixar.
D’altra banda, enguany celebrem els 15 anys de Llibres Artesans. Malgrat que l’aniversari pròpiament dit és el mes d’agost, ja he rebut 6 obres de la vintena d’artistes que s’han apuntat a col·laborar. Gràcies!
Dir-vos també que he ampliat la tirada als 15 exemplars, algunes més dels necessaris per a les subscripcions, amb la intenció d’arribar a més gent i de fer-lo sostenible. Recordeu que aquest fanzine és contingut que rebeu d’avançada: en general, anirà sortint més endavant per altres bandes. Us convido a difondre’l amb imatges, cites, etc. i moure’l a les xarxes socials. Si anem ampliant la família, el projecte s’enfortirà i aniran sorgint més obres literàries, artístiques i de tota mena d’aquest cap de pardals.
No oblidem tampoc que és una obra experimental, que anirà evolucionant amb el temps. Totes les crítiques i idees seran molt benvingudes.
Moltes gràcies per TOT!
Ferran

Un mar degota n.2, revista d'autor de Ferran Cerdans Serra, tardor 2016

Índex del número

 • Quina és la via poètica?
 • Benvinguda al número 2.
 • Aforisme comentat: La paradoxa dels gurus.
 • Un llibre és un tot.
 • Aforismes en escriptura, versions provisionals.
 • Artista o artesà; i jo, què sóc?
 • Si em vols copiar, copia'm bé.
 • Alai, als teus peus.
 • Per què no fas recitals?
 • En procés. Projectes en què treballo.
 • CONTEPORTADA: El poeta humil.

A la butxaca, adjunts a la revista

A) Fulla manuscrita d'un Fullam de tardor.
B) Foto de l'Alai.

Un mar degota n.2, revista d'autor de Ferran Cerdans Serra, tardor 2016

Com aconseguir aquesta revista d'autor

"Un mar degota" és una recompensa en agraïment a una donació anual per donar suport al projecte literari Llibres Artesans. Com a tal, l'única via per aconseguir-lo és mitjançant microfinançament continu. Amb una subscripció teniu dret als 4 números de la revista, que rebreu a casa o bé entregada en mà per l'autor, i podeu triar un llibre gratis de tot el catàleg de Llibres Artesans. Podeu subscriure-us mitjançant un micropagament mensual a l'Aixeta: https://fcerdans.aixeta.cat/, o bé contactar amb nosaltres per altres opcions. Si no us heu subscrit encara, podeu aconseguir algun dels exemplars extra que faig de cada número i que podeu trobar a les fires i exposicions en les que participem. Moltes gràcies!

fitxa tècnica

Títol: Un Mar Degota n. 2.
Es correspon a: tardor 2016.
Autor: Ferran Cerdans Serra.
Copyright: Ferran Cerdans Serra.
Llicència: Llibres Artesans v0.2 o posterior.
Pàgines: 16.
Publicat per Llibres Artesans el 23/01/2017.
Idioma: Català.

relacionat
títols: