Un Mar Degota 3

Ja teniu disponible el número de la revista d'autor Un Mar Degota n. 3, que correspon a l'hivern 2016/17.

Un mar degota n.3, revista d'autor de Ferran Cerdans Serra, hivern2016/17

Benvinguda al número

Si tot va bé rebreu aquest número d’hivern just després de l’equinocci de primavera. A partir d’ara tot hauria d’anar al seu temps. La idea és que cada exemplar us arribi més o menys al mig de cada estació, així que el proper seria a mitja primavera.
Aquest exemplar va dedicat en general als prejudicis, un tema que m’acompanya des de l’inici i que, de fet, penso que és el que em va motivar a començar a escriure relats breus. El número 4, que escric en paral·lel, va dedicat al foment de la lectura. El n.5 es correspon amb els 15 anys (estiu 2002/estiu 2017) i és una mena d’“On som, on anem”, estat de la qüestió, valors del projecte...
Un altre protagonista d’aquest número és el Micromenta, el nou recull de narrativa hiperbreu, el segell del qual il·lustra la coberta. Serà la primera novetat d’enguany, novetat que també recau en el fet que tots els texts són microcontes. No he oblidat els aforismes, al contrari, els dos propers reculls són tots d’aforismes i els tinc molt avançats. En total són 150 microtexts escrits en menys d’un any, dels que estic molt content.
Vaig canviant la maquetació, espero que aneu notant millores. Veureu que el paper és diferent, les llibretes que vaig reciclar pels primers números ja s’han acabat i ara n’estic comprant de noves. Si en teniu per reciclar, parlem-ne!
Potser algun dia aquests articles seran un llibre? Podria ser. En pocs anys s’hauran acumulat un munt d’articles de temes diferents. Una altra cosa és a quina editorial li podria interessar, però podria ser un nou projecte per al verkami.
Escric això ja en plena campanya de Sant Jordi, en la que m’altero força cada any, un trastorn anual que em fa sentir molt viu. Aviat arribarem als 15 anys i jo sense pentinar-me!

Índex del número

  • Presentació. Benvinguda n. 3.
  • L'art seria molt més...
  • Si surts de l'etiqueta, t'has d'explicar molt bé (I)
  • Aforisme comentat: La prova del crim.
  • Tinta de vi.
  • La millor actitud a les fires.
  • Aforisme comentat: Conclusions instantànies precuinades.
  • La poètica de l'anonimat.
  • Tant estrany és ésser diferent?
  • En procés. Projectes en què treballo.

A la butxaca, adjunts a la revista

A) Joc de raviolis Micromenta.
B) Esborrany original del procés d'escriptura del Micromenta.

Un mar degota n.3, revista i adjunts, Ferran Cerdans Serra, 2016

Com aconseguir aquesta revista d'autor

"Un mar degota" és una recompensa en agraïment a una donació anual per donar suport al projecte literari Llibres Artesans. Com a tal, l'única via per aconseguir-la és mitjançant subscripció. Amb el primer nivell, teniu dret als 4 números de la revista, que rebreu a casa o bé entregada en mà per l'autor. Amb el nivell següent, a més, podeu triar un llibre gratis anual de tot el catàleg de Llibres Artesans.

OPCIONS DE SUBSCRIPCIÓ

fitxa tècnica

Títol: Un Mar Degota n. 3.
Es correspon a: Hivern 2016/17.
Autor: Ferran Cerdans Serra.
Copyright: Ferran Cerdans Serra.
Llicència: Llibres Artesans v0.2 o posterior.
Pàgines: 16.
Publicat per Llibres Artesans el 20/03/2017.
Idioma: Català.

relacionat
títols: